Voor vaderdag had Elvira een leuk kado bedacht. Want wat is nu leuker dan om je kids te laten fotograferen en deze foto een mooie plek te geven aan de muur. Een origineel vaderdag kado vond ik zelf.

Wat kun je verwachten?

Het idee was geboren nu nog de uitwerking. Elvira wist precies wat ze wilde, een robuuste foto, eenvoudig maar het zou toch vele woorden moeten zeggen. Ze wees enkele foto’s in mijn portfolio aan, zo moest het er in grootte lijnen uit komen zien. Zo gezegd zo gedaan, al snel planden we een datum en konden we aan de gang.

De fotoshoot zouden we in mijn fotostudio laten plaatsvinden, buiten het feit dat je niet afhankelijk bent want de weersomstandigheden, zorg ik ervoor dat de belichting optimaal wordt neergezet. Na nog enkele kleding adviezen te hebben gegeven, stond Elvira met de kids voor de deur.

Ik vroeg me af of papa nog niet van het kado afwist, maar helaas, kinderen spreken altijd de waarheid. Papa wist wat hij zou krijgen voor vaderdag. Hij vond het een geweldig idee!

Na nog even bijgekletst te hebben, konden we naar de studio, op naar een mooie shoot. De kids deden het voorbeeldig. Halverwege hebben we een pauze ingelast omdat de spanningsboog was gedaald. Na deze pauze was iedereen weer fris en fruitig en kon ik de laatste foto’s maken.

Inmiddels heeft Elvira de foto’s in haar bezit en wacht er voor papa een mooi kado met vaderdag.

Op zoek naar een fotograaf in Ridderkerk?

  • Ben jij op zoek naar een fotograaf die transparant is?
  • Duidelijk communiceert?
  • Duidelijke prijs/kwaliteitsverhouding heeft?

Maar bovenal:

  • Gemoedelijk, geduldig en vriendelijk is?
  • Graag met je meedenkt?
  • Niet gehaast is en tijd neemt voor een foto, want beste resultaat gaat voorop.

Dan ben ik de fotograaf die je zoekt!

Wil jij ook een bijzonder kado geven, voor je wederhelft, voor moeder- of vaderdag. Wellicht is een fotoshoot met de kids een leuk en origineel idee. Ik zorg ervoor dat de shoot ontspannen is en waar nodig pauzeren we. Want een shoot moet leuk zijn en niet geforceerd.

Voor meer info check mijn portfolio en tarieven. Heb je nog vragen schroom niet en neem contact op. Het lijkt me leuk om je/jullie uit te mogen nodigen in mijn huiselijke studio in Ridderkerk.

" Kwaliteit, Professionaliteit. Manon is een fotograaf met passie voor het vak!  Stelt goede vragen, geeft tips qua kleding. Ook staat Manon open voor ideeën en denkt graag met je mee.

Maakt mooie foto's , ze zeggen meer dan 1000 woorden! Echt een aanrader!!! "

Review Elvira Visser

blank