...
1

U2 by in the name of … Wint the Clash of the Coverbands met sopraan Karlijn van Baardewijk

U2 by in the name of…

Een coverband waar ik eerlijk gezegd nog nooit over had gehoord, tot voor kort! Recentelijk mocht ik een fotoshoot met sopraan Karlijn van Baardewijk doen. Zij vertelde dat zij een speciaal nummer zong met te coverband U2 by in the name of. Speciaal werd dit nummer zeker! Het nummer is terug te vinden op de facebookpagina van U2 by in the name of.  De coverband won zeker niet onverdiend, de clash of the coverbands.

Check de band en beleef de sound van deze geweldige coverband. En vergeet niet even te klikken naar de blog van de fotoshoot.

sopraan Karlijn van Baardewijk

 

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments

​Gratis spiekbriefje avond- en nachtfotografie