...

33 ultieme reis- en fotografie tips

33 ultieme reis- en fotografietips!

Ik merkte dat ik tijdens het reizen niet altijd met de gewenste foto thuiskwam. Op internet kwam ik mondjesmaat kennis tegen die ik nodig had om wel met die ultieme foto thuis te komen. Niemand kon mij voorzien van de beste fotografietips.

voor-zonsondergang-thailand

Thailand op zijn best???

Deze foto heb ik dus genomen tijdens de zonsondergang… Ik stond daar dus (in Thailand) te kijken naar een mooie zonsondergang, prachtige kleuren in de lucht. Ik hoorde het geluid van het water.

Toen ik terug kwam van vakantie en deze foto zag… tja geen ‘wouw’ moment.

Vreselijk toch?!

portret mislukt

Portret stand pfff…

De foto is nog wel scherp, maar ja, erg interessant is hij zeker niet. Ook niet echt een foto waar ik uber trots op ben. Helaas kan je dit soort foto’s ook maar 1 keer maken…

Tot dat ik me ging verdiepen...

Met vallen en opstaan heb ik mezelf deze kennis eigen gemaakt. Vaak met behulp van lokale fotografen in de landen waar we waren. Maar ook door mij verdere te ontwikkelen, zoals een opleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam.

Eindelijk kom ik thuis met ultieme vakantiefoto’s! Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je!

Jij wil toch ook met reisfoto’s thuis komen?

Wil jij ook met reisfoto’s thuiskomen? Download dan mijn e-book ’33 ultieme reis- en fotografietips’.

Het boek is overzichtelijk vormgegeven. Informatieve stukken wisselen elkaar af met prachtige foto’s.

Ik heb bewust gekozen voor een e-book. Je hoeft namelijks niks uit te printen. Je kunt het e-book altijd bij je hebben. Het scheelt je sjouwen (dan kun je tenminste meer cameraspullen meenemen op reis ;)).

Schroom niet en koop je e-book nog vandaag!

Met deze foto’s kom ik nu thuis:

indonesie zonsopkomst boven rijsteveld bali

Waarom dit e-book?

Wil jij ook thuiskomen met reisfoto’s in plaats van vakantiefoto’s? Foto’s waar iedereen naar staart en stil van wordt? Goed belicht en een geweldige compositie? Foto’s waar mensen de tijd voor nemen om te bekijken? In plaats van dat ze snel door je vakantie album bladeren? Ondertussen druk doorpratend over een onderwerp wat geen raakvlak heeft met je vakantie. Dus dat je eigenlijk weet dat ze plichtsgetrouw jouw vakantieboek bekijken?

Ik weet er alles van. Want voordat ik deze prachtige reisfoto’s maakte kwam ik ook terug met vakantiekiekjes. Tijdens het reizen keek ik mijn ogen uit. Ik kreeg een bepaald gevoel. Dit gevoel wilde ik ook overbrengen naar diegene die mijn foto’s bekeken.

Deze kennis en kunde heb ik mij eigen gemaakt. Ik heb diverse cursussen gevolgd alswel een opleiding aan de Fotovakschool. Ik kwam eindelijk terug met reisfoto’s.

Foto’s die aandacht kregen, mijn vakantieboek werd eindelijk bekeken! Precies het goede resultaat!

Dit e-book:

 • Want wil jij:
  – weten wat je mee neemt qua camera spullen?
  – een goede back-up maken tijdens je reis
  – het vinden van de beste fotografie spots in het buitenland?
  – het wouw effect bereiken bij familie, vrienden en collega’s?
  – een e-book die je altijd bij je hebt? Want het is immers digitaal… (sjeelt een hoop sjouwen en je vergeet het nooit)Download dan mijn e-book ’33 ultieme reis- en fotografietips voor de beste reisfoto’s.

Zij gingen je voor:

Bedankt voor het mooie e-boek.
Prachtige foto's

W v Doorn

Ik ben een beginnend hobby fotograaf en moet dus nog zeer veel leren
Dus alle tips en trucs zijn meer dan welkom. Hierin heb je me zeker voorzien.

Pieter de Dief

Het boek is zeer prettig geschreven en sommige tips zijn zeer waardevol. Ook opmerkingen over kontakt maken met ``the locals`` en genieten van je reis vind ik goed. Maak mij er zelf ook schuldig aan dat ik de hele dag met een zoeker aan mijn voorhoofd loop. Dus daar ga ik zeker op letten!

Ik zal je e-book zeker aanbevelen aan andere fotograferen. Ga zo door!

Jan de Zon

Koop je e-book hier!

Eenmalig aanbod...

Speciaal voor jou, omdat je interesse toont in mij en mijn diensten. Ik biedt je dit e-book aan voor 7.99, normaal kost hij 14.99.

Schroom niet en zorg dat je dit e-book in huis haalt.

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.