...

Fotograaf Ridderkerk

Mijn naam is Manon Ruitenberg,
ik ben Fotograaf & (reis) Blogger in Ridderkerk

Fotograaf
Ben jij op zoek naar een fotograaf die de tijd voor je neemt, naar je wensen luistert, en het belangrijk vind dat de sfeer ontspannen is? Mijn studio is gevestigd in Ridderkerk, maar uiteraard kan ik ook naar jullie komen. Ridderkerk is centraal gelegen en vanuit hier kan ik alle kanten op. Dit heeft als voordeel dat jullie ook makkelijk naar mij toe kunnen komen. Ben je op zoek naar een fotograaf in de nabij gelegen gebieden rondom Ridderkerk, ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

Het liefst richt ik mij op de publieke fotografie, van portretten, hondenshoots (en overige huisdieren), tot kindershoot of dit nu in de studio is of op locatie. Het kan allemaal.

Neem vooral een kijkje in mijn portfolio op mijn website. Zo kun je zien of ik de soort foto’s maak waar jullie gelukkig van worden. Ben je nieuwsgierig waarom je juist voor mij moet kiezen, lees dan even de ‘over mij’ pagina. Mocht je nog vragen hebben neem dan vooral contact op.

(Reis)blogger.
Ben je op zoek naar een reisblogger die precies weet wat belevingen zijn, hoe dit te bloggen en te fotograferen? Dat wanneer je de foto’s ziet en de tekst lees, je zo enthousiast wordt dat je in het vliegtuig stapt op weg naar de bestemming?

In mijn blogs wil ik de diepte ingaan, om jou te voorzien van de juiste informatie, net buiten de geijkte route. Net even wat anders. Uiteraard zijn mijn blogs voorzien van de mooiste foto’s.

Schroom niet en lees vooral mijn blogs en vergeet je niet te abonneren op mijn nieuwsbrief.

140
Finished
Photosessions
105
Studio
Sessions
230
Happy
Clients

Latest Works

Prijslijst fotograaf Ridderkerk

Mijn tarieven, werkwijze en meer, vind je op deze pagina.

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.