Algemene voorwaarden - Reisblog van Manon Ruitenberg fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...

Algemene voorwaarden

Alle artikelen op Manon Ruitenberg Fotografie, zijn zelf door mij bedacht, geschreven en gefotografeerd tenzij anders aangegeven. Indien ik een foto gebruik van bijvoorbeeld Pixabay, zal dit in de informatie staan van de betreffende foto. Die informatie, dus ook de foto’s, die ik op mijn website gebruik mogen niet gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd.

Affilatie links

Op de website worden diverse affilatie links aangeboden van elke bedrijven waar ik mee samen werk. Indien je op een van deze links klikt en je een aankoop doet, zal ik een klein percentage krijgen van dit bedrag. Je betaalt hiervoor niks extra’s maar hiermee kan ik mijn website en diensten onderhouden. Aan de inhoud van Manon Ruitenberg Fotografie kunnen geen rechten worden ontleend. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de website. Indien er verwezen wordt naar een andere website, dan is Manon Ruitenberg Fotografie niet verantwoordelijk voor de inhoud op deze websites of de diensten die worden afgenomen van deze websites.

Privacy

Manon Ruitenberg Fotografie is niet verantwoordelijk voor de manier waarop andere websites omgaan met (persoons) gegevens.


Op mijn tekst en foto's berust copyright

>