...

Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden Fotografie Opdrachten

Algemene voorwaarden fotografie

Algemene voorwaarden hondenfotografie

 

Algemene voorwaarden Reisblog/website gebruik

Alle artikelen op Manon Ruitenberg Fotografie, zijn zelf door mij bedacht, geschreven en gefotografeerd tenzij anders aangegeven. Indien ik een foto gebruik van bijvoorbeeld Pixabay, zal dit in de informatie staan van de betreffende foto. Die informatie, dus ook de foto’s, die ik op mijn website gebruik mogen niet gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd.

Affilatie links

Op de website worden diverse affiliatie links aangeboden van elke bedrijven waar ik mee samen werk. Indien je op een van deze links klikt en je een aankoop doet, zal ik een klein percentage krijgen van dit bedrag. Je betaalt hiervoor niks extra’s maar hiermee kan ik mijn website en diensten onderhouden. Aan de inhoud van Manon Ruitenberg Fotografie kunnen geen rechten worden ontleend. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de website. Indien er verwezen wordt naar een andere website, dan is Manon Ruitenberg Fotografie niet verantwoordelijk voor de inhoud op deze websites of de diensten die worden afgenomen van deze websites.

Privacy

Manon Ruitenberg Fotografie is niet verantwoordelijk voor de manier waarop andere websites omgaan met (persoons) gegevens. Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Tevens is de plugin ‘reCAPTCHA’ geïnstalleerd. Voor verdere informatie over het gebruik van deze plugin verwijs ik u door naar Privacy Policy en Terms of Service van Google.

Nieuwsbrief

Indien je je opgegeven hebt voor de nieuwsbrief kun je e-mails ontvangen. Je kunt je echter op elk gewenst moment uitschrijven. Mocht dit onverhoopt niet lukken via het geautomatiseerd systeem. Neem dan contact op met: contact@manonruitenbergfotografie.nl

 Algemene voorwaarde webshop

1 Retour & herroeping
1.1. Gepersonaliseerde producten/diensten kunnen vanwege hun aard niet retour genomen worden. Ruilen is bij deze producten ook niet mogelijk. Op dit moment worden er geen producten aangeboden die NIET zijn uitgesloten van de herroepsingsrecht. Indien Manon Ruitenberg Fotografie in de toekomst dergelijke producten zal aanbieden. Zullen de algemene voorwaarden worden aangepast.

Uitgesloten van herroepingsrecht:  

1.2. Producten die door Manon Ruitenberg Fotografie tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificatie van de consument (zoals de fotoreportage en gewenste afdruk). Deze producten zijn op ‘maat’ gemaakt op basis van individuele keuze of beslissingen van de consument

1.3 De levering van digitale inhoud (zoals de e-books en infocards).

 

 1. E-book & infocards
  2.1. De e-books en overige infocards, zijn enkel bestemd voor privégebruik en mogen in geen enkel geval gedeeld worden met anderen.
  2.2. Het is in geen geval toegestaan om de inhoud en opmaak van de e-books en de infocards te delen, dupliceren, bewerken, publiceren of kopiëren. Op de e-books en de infocards rusten het auteursrecht. Het zonder toestemming delen, dupliceren, bewerken, publiceren of kopiëren wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht.
  2.3 Na aankoop van de e-books of de infocards blijven producten, waaronder, doch niet uitsluitend, RAW foto’s en inhoud van de producten, eigendom van Manon Ruitenberg Fotografie

 

 1. Fotoproducten
  3.1. De verzendkosten van de fotoproducten, zoals Dibond afdrukken worden betaald door de opdrachtgever.
  3.2. Fouten die zich voordoen tijdens het verzendproces, kunnen niet op Manon Ruitenberg Fotografie worden verhaald. Vanaf het moment van verzending, ligt de verantwoordelijkheid niet meer bij Manon Ruitenberg Fotografie en is het verzenden voor eigen risico.

 

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.