...

werk aan de muur Brug perspectief zwart/wit

​Brug perspectief zwart/wit

brug perspectief zwart wit

​Het verhaal achter de foto

​In het kader van mijn opleiding vakfotografie aan de Davinci College kregen wij de opdracht om perspectief te fotograferen. Een opdracht waarbij ik diep na moest denken wat ik nu eigenlijk wilde.

Na wat gegoogled te hebben, kwam op het idee om een foto te maken van deze brug. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel wat voeten in de aarde heeft gehad om deze foto te maken. In de ochtend ben ik samen met mijn wederhelft op pad geweest, heb ik foto’s gemaakt van de brug, kwam ik weer thuis. En helaas er zat geen foto bij waar ik onmiddelijk gelukkig van werd. Ook niet tijdens het nabewerkingsproces, had ik geen ‘wouw’  gevoel bij een foto die uit de digitale SD-kaart kwam rollen. Dus besloten we weer terug te gaan naar dezelfde plek, alleen ander tijdstip en standpunt!

Ik lag daadwerkelijk op de grond tijdens het maken van deze foto, helaas hebben we hier geen foto’s van daar mijn wederhelft er voor zorgde dat er geen scooter over me heen reed. Want deze foto is genomen om een fiets en scooterbrug. Ik heb het er levend van afgebracht, zonder overreden te zijn. Ik ben in staat geweest om deze geweldige foto te maken, het licht was precies goed. Anders had ik nooit de geweldige lichtinval kunnen krijgen aan de rechterkant. Waardoor de foto extra dynamiek heeft.

​Ik denk dat deze foto perfect zou passen in een strakke interieur, dat je menig een kunt verbazing met deze unieke eye-catcher, en net als ik het ‘wouw’  effect kunt oproepen.

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

zwart wit fotografie brug perspectief

​Geniet van deze strakke foto in jouw woonkamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, strak interieur, staal of aluminium
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Nog 2 beschikbaar voor de prijs van 38 euro! 

​Beoordeeld met:

Hey, ik ben Manon Ruitenberg, dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ik houd er van om dagjes weg te gaan en te reizen. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn mij niet vreemd. Uiteraard gaat mijn camera altijd mee! Ik voorzie je van de beste tips. Ook voor een fotoshoot kun je mij altijd benaderen!

manon ruitenberg fotograaf reisblogger ridderkerk

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.