...

Cuba rode dashboard van een oldtimer

​Rode dashboard oldtimer (Cuba)

dashboard oude rode auto cuba

​Het verhaal achter de foto

​Cuba, ik kan er geen genoeg van krijgen om er over te bloggen. Het is een land uit duizenden en een bijzondere ervaring om op Cuba rond te lopen. Je waant je terug in de tijd, je loopt over eeuwen oude straten, langs koloniale gebouwen en er rijden tig oldtimers rond in de prachtigste felle kleuren. Hetgeen het allemaal erg fotogeniek maakt!

Wist je dat deze auto’s van generatie op generatie wordt overgegeven en goed wordt onderhouden door de eigenaren. Het is een trots bezit, niet enkel een middel om van A naar B te gaan. De Cubanen houden van hun auto!

Buiten het feit dat deze auto’s natuurlijk rond rijden, heb je af en toe ook de mazzel dat de auto’s stil staan en jij dus de gelegenheid hebt om er een foto van te maken.

Zo liep ik in het geweldige plaatjes Trinidad toen ik langs een fel glimmende rode auto liep. Het merk van de auto weet ik niet, zo’n fan van auto’s ben ik niet. Maar het was een bijzonder exemplaar. Vooral ook de kleuren van de auto spraken mij aan. Eenmaal een kijkje binnen genomen zag ik een zeer fotogeniek dashboard, geen technische foefjes, maar oud en authentiek.

Deze foto zou erg goed staan bij iemand die dol is op leuke kleurtjes en houdt van oude auto’s!

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

dashboard van een rode oldtimer cuba

​Geniet van de zomer in je huiskamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas, maar aluminium zou ook niet misstaan!
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 38 euro, let op er zijn er nog maar 2 te koop!  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.