...

Cubaanse man met sigaar

​Cubaanse man met sigaar (Cuba)

cubaanse man portret

​Het verhaal achter de foto

​Cuba het land waar de tijd heeft stilgestaan! Je begeef je tussen de oude oldtimers, koloniale gebouwen, lege supermarkten en meer. Het is echt een land waar je moet zijn geweest voordat het authentieke geheel is verdwenen. Naast dat Cuba vooral authentiek is, staat Cuba ook bekend om zijn sigaren. 

In de Vallei van Vinales, vind je genoeg plantages waar tabak wordt geoogst en verder gebruiks klaar worden gemaakt. Dat de Cubanen dit verkopen als een van de belangrijkste exportproducten is een feit, dat de Cubanen het zelf ook heel graag roken is ook een feit. En eigenlijk ook niet zo vreemd, want Cubaanse sigaren zijn de lekkerste op de wereld. Ook al vond ik 2 haaltjes meer dan voldoende.

Deze man echter niet, hij zit de gehele dag op een van de pleintjes in Trinidad, zijn sigaar te roken. Ik vond het een erg nochalante fotogenieke man, het had een karakteristieke hoofd. Het was een geweldig model die gewillig poseerde. Als ik naar deze foto kijk denk ik altijd even terug aan het moment dat ik deze man vroeg of hij wilde poseren. Aan de authentiekheid van Cuba en het mooie weer.

​Jij wilt toch ook niet deze kans missen? Hang authentiek Cuba aan de muur, nu het nog kan.

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

cubaanse rokende man portret

​Geniet van authentiek Cuba!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas, maar aluminium zou ook niet misstaan!
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 32 euro, let op er zijn er nog maar 4 te koop!  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.