...

werk aan de muur Eiffeltoren zwart/wit

Eiffeltoren zwart/wit

eiffeltoren zwart wit

​Het verhaal achter de foto

Een romantische trip naar de stad van de liefde wie wil dat nu niet! Parijs stond rond valentijnsdag op onze kalender. Een goede gelegenheid om wederom met de mooiste foto’s thuis te komen!

Ik wilde graag een foto van de Eiffeltoren, alleen dan wel op een andere manier dan de foto’s die je tegen komt op het internet etc. Ik wilde iets orgineels, maar toch ook robuust. Eenmaal in Parijs, kun je eigenlijk niet om de Eiffeltoren heen, je ziet hem veelal boven alles uitsteken, of in de souveniersshops hangen in alle formaten. Eenmaal bij de Eiffeltoren zelf, moest ik goed bedenken hoe ik de toren op de foto wilde hebben, ik had al snel door dat het niet zou lukken om hem geheel op de foto te krijgen. Ik stond namelijk te dicht bij.

Na wat heen en weer te zijn gelopen, hierbij alle chinezen met camera’s te hebben ontweken, vond ik eindelijk een goede spot om de eiffeltoren op de foto te zetten. Hij stond er niet geheel op, maar wel strak en robuust, met wat wolken op de achtergrond. Dit was voor mij het perfecte plaatje. Eenmaal thuis besloot ik de foto om te zetten naar zwart wit, (ik ben dol op zwart-wit foto’s). Ik vind het een geweldige foto geworden, precies zoals ik hem in gedachten had, robuust en orgineel.

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

eiffeltoren zwart wit

​Een stukje Parijs in jouw woonkamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, strak interieur, staal of aluminium
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Slechts 2 te koop voor het bedrag van 38 euro! 

​Beoordeeld met:

Hey, ik ben Manon Ruitenberg, dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ik houd er van om dagjes weg te gaan en te reizen. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn mij niet vreemd. Uiteraard gaat mijn camera altijd mee! Ik voorzie je van de beste tips. Ook voor een fotoshoot kun je mij altijd benaderen!

manon ruitenberg fotograaf reisblogger ridderkerk

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.