...

werk aan de muur Cienfuegos oldtimer

​Oldtimer Cienfuegos met mooie lichtinval (Cuba)

cienfuegos cuba bezienswaardigheden

​Het verhaal achter de foto

​Cuba, ik kan er geen genoeg van krijgen om er over te bloggen. Het is een land uit duizenden en een bijzondere ervaring om op Cuba rond te lopen. Je waant je terug in de tijd, je loopt over eeuwen oude straten, langs koloniale gebouwen en er rijden tig oldtimers rond in de prachtigste felle kleuren. Hetgeen het allemaal erg fotogeniek maakt!

Wist je dat deze auto’s van generatie op generatie wordt overgegeven en goed wordt onderhouden door de eigenaren. Het is een trots bezit, niet enkel een middel om van A naar B te gaan. De Cubanen houden van hun auto!

​In de vroege ochtend bezochten we ook het stadje Cienfuegos, het licht was precies goed en ik nam positie in om een mooie foto te kunnen maken van een oldtimer die de straat in kwam rijden. Ik wilde hierbij wat reflectie creeeren op het wegdek, en de foto een robuuste uitstraling geven. Ik had mazzel toen deze foto aan kwam rijden, en maakte de droomfoto die ik voor ogen had.

Ik vindhet een robuuste foto geworden die mij weer even treug neemt naar het plekje in Cienfuegos Cuba. Wil jij ook authentiek Cuba in huis halen,  en even genieten van de mooie lichtinval op de foto reflecterend op het asfalt. Met als middelpunt deze geweldige oldtimer?

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

oldtimer cuba lichtinval straat

​Geniet van authentiek Cuba!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas, maar aluminium zou ook niet misstaan!
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 38 euro, let op er zijn er nog maar 2 te koop!  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.