...

Trinidad oude straat met oldtimer

​Oldtimer in de oude straten van Trinidad (Cuba)

straat van trinidad oldtimer

​Het verhaal achter de foto

​Cuba, ik kan er geen genoeg van krijgen om er over te bloggen. Het is een land uit duizenden en een bijzondere ervaring om op Cuba rond te lopen. Je waant je terug in de tijd, je loopt over eeuwen oude straten, langs koloniale gebouwen en er rijden tig oldtimers rond in de prachtigste felle kleuren. Hetgeen het allemaal erg fotogeniek maakt!

Trinidad vond ik een van de leukste steden in Cuba. Een authentieke binnenstad, waar geen auto’s rijden, je kunt er dus heerlijk ronddwalen over de kinderkopjes. Ook staan er voldoende auto’s geparkeerd waar je mooie foto’s van kunt maken, zoals de foto die je hierboven ziet.

​​​Wist je dat deze auto’s van generatie op generatie wordt overgegeven en goed wordt onderhouden door de eigenaren. Het is een trots bezit, niet enkel een middel om van A naar B te gaan. De Cubanen houden van hun auto!

​Ik was al enige tijd om zoek naar een geweldige spot om een dergelijke foto te maken. Wat diepte in de straat, een oldtimer die er voor staat  de mooie kleuren. Als ik er naar kijk krijg ik het gevoel van mijn vakantie weer terug! Dit is een unieke plaat, ik denk dat er over een paar jaar een hoop toeristen lopen en dat een dergelijke foto moeilijk wordt om te maken.

Grijp nu je kans en haal de zomer en authentiek Cuba in huis, voor aan jouw muur!

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

oldtimer in de oude straten van trinidad cuba

​Geniet van de zomer in je huiskamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas!
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 36 euro, let op er zijn er nog maar 2 te koop!  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.