...

​Riga oude straat zwart/wit

oude straat muur zwart wit

​Het verhaal achter de foto

​Riga, een van de hoofdsteden in de Baltische staten. Je kunt hier heerlijk ronddwalen en terug komen met de mooiste foto's. De binnenstad bevat veel oude gebouwen, in oude straten waar je heerlijk kunt ronddwalen.


Zo op een dag waren we aan het ronddwalen in Riga, zonder echt een plan te hebben, maar gewoon om op pad te zijn. We waren eigenlijk een beetje verdwaald, maar dat was helemaal niet erg, anders waren we nooit deze oude muur tegen gekomen. Hoe oud deze muur was, is mij niet bekend, maar ik denk dat deze muur aardig wat heeft meegemaakt in de tijden dat de muur in Riga stond. Het zou toch leuk zijn als zo'n muur kan vertellen wat hij allemaal gezien heeft. 


Nouja, laten we niet afdwalen, deze muur gaf mij het gevoel weer wat ik had tijdens onze trip in Riga. Een oude muur, robuust maar nog steeds staande in de oude staat van Riga. Ik heb een groot voorkeur aan zwart/wit afdrukken, en ook deze muur verdiende het om omgezet te worden naar zwart/wit. 


Haal Riga in huis met een afdruk aan jouw muur, van deze muur :)

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

oude muur in Riga zwart wit

​Geniet van de oude stad van Riga!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, strak interieur, staal of aluminium
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Nog 2 beschikbaar voor de prijs van 38 euro! 

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Op mijn tekst en foto's berust copyright