...

werk aan de muur Portret oude Vietnamese vrouw

​Oude Vietnamese vrouw (iconiek)

oude vietnamese vrouw iconiek

​Het verhaal achter de foto

​Soms is het leuk en leerzaam om mee te gaan met een fotograaf die woont in het stadje waar je verblijft. Hij kent de buurt, weet waar je leuke foto’s kunt maken en meer. In Hoi An (Vietnam) besloot ik om mee te gaan met een plaatselijke fotograaf, die ook nog eens van Nederlandse afkomst bleek te zijn. Ik ging met hem en een klein groepje op pad, een dagje fotograferen in de achterbuurten van Hoi An. Plekken waar je normaal nooit komt. 

Ik was die dag al vroeg uit de veren, op de fiets (je kunt in Hoi An heel makkelijk fietsen, zonder dat je omver gereden wordt), naar de plaats van bestemming. We starten de dag in een koffiewinkeltje, met ijskoffie, wachtend op de andere fotograferen. Langzaam aan kwamen de andere fotograferen aangedruppeld, we waren met zijn 10e, allemaal uit verschillende landen. Leuk om andere mensen te ontmoeten die ook een passie hebben voor fotografie.

Nadat iedereen er was, ging wij in de vroege uurtjes op pad in Hoi An. Op een gegeven moment kwamen wij ook deze vrouw tegen. De fotograaf kende haar, maakte een praatje met haar. Deze vrouw had een tas bij zich met allemaal flessen er in, die ze verkocht. Zo kon zij zichzelf voorzien in haar levensonderhoud. De lieve oude vrouw, was al ruim in de 90! Ze vond het leuk om ons te zien en ook vond ze het leuk om te worden gefotografeerd.

Op deze manier wil je toch ook wel de 90 passeren? Haal een stukje authentiek Vietnam in huis, voor aan de muur.

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

oude vrouw vietnam portret

​Geniet van deze iconische vrouw uit Vietnam voor in jouw woonkamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, strak interieur, staal of aluminium
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Nog 2 beschikbaar voor de prijs van 38 euro! 

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.