...

werk aan de muur Skyline Rotterdam Erasmusbrug

​Skyline Rotterdam Erasmusbrug

nachtfotografie skyline rotterdam

​Het verhaal achter de foto

​Rotterdam, een stad waar ik menig voetstap heb gezet. Dit komt voornamelijk ook omdat ik ben geboren en groot gebracht in de aangrenzende stad Schiedam. Rotterdam is een wereldstad!

Een van de bekendste gebouwen in Rotterdam is dan ook wel de Zwaan, zo wordt de Erasmusbrug ook wel liefkozend genoemd. De overige gebouwen rondom de zwaan vormen een geweldige skyline die je wel op de foto moet hebben gezet. Ik kreeg hiertoe ook de gelegenheid toen ik samen met mijn mede studenten in de avond ging oefenen met mijn avond en nachtfotografie skills.

​Het was een koude avond in februari en ik was dik ingepakt, inclusief handige handschoenen die je aan kunt houden tijdens het fotograferen. Wel zo handig want het was erg koud. Met een groepje van 10 mensen stonden we aan de waterkant te staren naar de gebouwen aan de overkant. We hadden met zijn alle een missie, namelijk een mooie foto van de skyline van Rotterdam tijdens het blauwe uurtje. 

Wachtend op het moment dat het donker zou worden, zodat de lampjes aan de overkant aan zouden gaan. En natuurlijk ook naar het moment waarop de zon onder zou gaan en we hoopten op mooi licht van het blauwe uurtje. 

​Het mooie licht kwam en onze camera’s klikten overuren. Deze geweldige foto heb ik aan deze mooie avond overgehouden. Zelf hebben we hem ook uit laten printen op een Xpozer, 150 bij 100 cm. Hij staat prachtig boven het dressoir!

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

skyline rotterdam

​Geniet van de skyline van Rotterdam in jouw woonkamer!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Nog 2 beschikbaar voor het bedrag van 38 euro!

​Beoordeeld met:

Hey, ik ben Manon Ruitenberg, dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ik houd er van om dagjes weg te gaan en te reizen. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn mij niet vreemd. Uiteraard gaat mijn camera altijd mee! Ik voorzie je van de beste tips. Ook voor een fotoshoot kun je mij altijd benaderen!

manon ruitenberg fotograaf reisblogger ridderkerk

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.