...

Vilnius houten huisjes (Wijk Zverynas)

oude huizen in vilnius uit de wijk zverynas

​Het verhaal achter de foto

​Vilnius was oprecht een van onze leukste stedentrips. Het is nog niet ontdekt bij de massa toerisme, je voelt nog de oude geschiedenis in tijden van de Sovjet, kortom je moet er heen gaan. 


In Vilnius heb je ook een oude wijk waar deze leuke houten huisjes staan. Het is een soort villa kakelblond in de tijden van Pipi Langkous. Je kunt er naar harte lust fotograferen zonder dat iemand naar buiten komt en zich af vraagt waarom je foto's maakt van hun huis. De sfeer in deze wijk is relaxed, je kunt er dus gewoon ongegeneerd rondwandelen.


Is het niet leuk om te zien hoe de kozijnen schots en scheef staan, en dan die oude gordijntjes. Echt alsof de tijd heeft stil gestaan! De huizen zijn overigens ook dusdanig blauw geverfd, een klein beetje is de foto bewerkt in een nabewerkingsprogramma, maar de foto is authentiek!


Heb jij geen tijd of zin om naar Vilnius te gaan, maar wil je wel Vilnius in huis halen met deze geweldige authentieke huizen?

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

vilnius oude houten huisjes werk aan de muur

​Geniet van authentiek Vilnius!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, strak interieur, staal of aluminium
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Nog 2 beschikbaar voor de prijs van 38 euro! 

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Op mijn tekst en foto's berust copyright