...

werk aan de muur Viñales Vallei Cuba

​Vinales Vallei Cuba

​Het verhaal achter de foto

​Een droom die voor mij aankwam een reis naar Cuba! Het land wat eigenlijk nog enkele jaren in de tijd is achtergebleven. Stil is blijven staan in de jaren 50. Alleen wat een geweldige natuur heeft Cuba. Met name over de Vinales Vallei was ik zeer te spreken. Verbaasd eigenlijk dat er zoveel moois was te zien. 

Vinales een klein dorpje in Cuba, bekend om zijn Vinales Vallei. Een vallei waar de tabaksproducten worden verbouwd, maar waar ook grote Mogotes te zien zijn, rechtopstaande kalkstenen cq kalkstenenplateaus. Een stuk ongerepte natuur. Wij hadden de mazzel dat we mochten verblijven in hotel Los Jazmines, bij de bekende uitkijkpunt op de vallei. Ow ow ow, wat keek ik er naar uit om in de vroege ochtend hier te mogen staan met mijn statief om een geweldige foto te maken van de zonsopkomst boven de vallei!

De volgende ochtend waren we bijtijds wakker, stonden we klaar met statief en namen we deze geweldige foto. Het was nog erg stil, ook wel wat koud (ondanks dat de temperatuur in Cuba overdags erg hoog is). Op een gegeven moment zagen we langzaam de zon opkomen, geweldige magenta kleuren kwam te voorschijn. Ik kon dan ook niet stoppen met fotograferen. Ik vind deze foto een van de mooiste foto’s gemaakt gedurende de reis.

​De foto bevat mooie kleuren, een prachtige lucht met een wolkendek. Het doet mij denken aan de vrijheid en ongereptheid van het gebied! Het straalt rust uit.

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

vinales vallei cuba

​Wil jij de rust en natuur in huis halen?

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • ​Slechts 2 te koop voor een prijs van 21 euro.  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.