...

werk aan de muur Wachten tot je brommer klaar is Vietnam

​Wachten tot je brommer klaar is (Vietnam)

vietnam straatfotografie

​Het verhaal achter de foto

​In Vietnam gaat alles anders dan hier in het Westen, dat vind ik nu een van de leukste dingen aan reizen (en fotograferen) je komt in contact met andere mensen en culturen en je maakt van alles mee. Je kunt genoeg ontdekken.

In Ho Chi Minh, ben ik op pad gegaan met een plaatselijke fotograaf, die vooral gespecialiseerd was in straatfotografie. Een aardige man die makkelijk contact maakte met andere mensen en die ook precies wist waar je het beste kon fotograferen. Deze man bracht mij dan ook naar de leukste plekjes!

Zo kwamen wij op een gegeven moment langs dit tafereel. Een brommer werd gemaakt in Vietnam, terwijl de eigenaar wachtte met een krantje tot zijn brommer klaar was. Ontspannen, zonder al te gehaast te zijn, want ja stress dat kennen ze niet zo in Vietnam (je zou er jaloers op worden, op een stressvrij leven). 

Ik kon goed achter de foto duiken en het tafereel op deze manier fotograferen. In Aziatische landen, vinden ze dit helemaal niet erg en op deze manier kon ik een mooie foto maken.

Het is een uniek verhaal en unieke foto. De brommer was nog niet klaar toen ik weer verder ging, maar de foto, die was gelukt!

Wil jij ook een stukje authentiek Vietnam in huis halen met dit unieke tafereel?

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

vietnam straatfotografie

​Geniet van authentiek Vietnam!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas, maar aluminium zou ook niet misstaan!
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 38 euro, let op er zijn er nog maar 2 te koop!  

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Deze website gebruikt cookies voor de beste performance. Lees meer over mijn algemene voorwaarden en privacy beleid.

Tekst en Foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.