...

WERK AAN DE MUUR

Lees het verhaal van een van mijn prachtige foto's. Elke foto heeft zijn eigen unieke verhaal, en moment door het verhaal te lezen wil ik je mee nemen naar het moment waarop ik de foto maakte.  


Regelmatig zullen er meer foto's bij komen met hun eigen unieke verhaal. Ik nodig je uit om regelmatig terug te komen!


Ben je nieuwsgierig naar andere foto's of voor aan jouw muur? Neem dan even contact op.

architectuur werk aan de muur
baltische staten betaalbare kunst
cuba werk aan de muur
werk aan de muur landschappen
reisblog
fotograferen op reis reisblog
fotograferen in vietnam

Hey, ik ben Manon Ruitenberg, dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ik houd er van om dagjes weg te gaan en te reizen. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn mij niet vreemd. Uiteraard gaat mijn camera altijd mee! Ik voorzie je van de beste tips. Ook voor een fotoshoot kun je mij altijd benaderen!  

manon ruitenberg fotograaf reisblogger ridderkerk

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Op mijn tekst en foto's berust copyright
>