...

​Zonsondergang Zeeland Golfbrekers

Zonsondergang Zeeland golfbrekers

​Het verhaal achter de foto

Zoals je kunt lezen in diverse blogs zijn wij dol op weekendje en dagjes weg. Wanneer de mogelijkheid zich aandient maken wij er graag gebruik van om en nachtje we te zijn. We pakken onze tas in, brokjes voor de hond en uiteraard mijn cameraspullen en hup we gaan. We twijfelde ook niet lang toen mijn schoonouders een huisje hadden gehuurd in Landal (Nieuwvlietbad) en wij langs konden komen. Ze verbleven er 2 weken, we kozen een perfect nazomerse weekend uit om langs te komen (dat bleek achteraf). Een van de laatste zomerse weekenden in September. Zo'n weekend waarvan je weet dat het zomaar een van de laatste zomerse dagen kan zijn, voordat de winter zich langzaam aan zal dienen.


Dat je nog even kunt genieten van een lekker drankje op het terras en dat je de laatste zonnestralen op je huid voelt prikkelen. Met op de achtergrond het geluid van de golven die op het strand slaan en de geur van zilte zeelucht. Een moment die je wilt opslaan en vasthouden.


We genoten er ook met volle teugen van. Na een heerlijke strandwandeling legde ik het moment vast, het moment van de ondergaande zon boven de golfbrekers. Maar ook het moment dat dit wel een van de laatste zomerse dagen kon zijn van dat jaar. Dit moment wilde ik vasthouden!


Waan je even terug naar een moment dat jij op het strand liep met deze foto aan de muur!

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

Werk aan de muur ervaring

Denk terug aan jouw nazomerse dag!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 38 euro, wees er snel bij nog maar 2 te koop! 

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Op mijn tekst en foto's berust copyright

>