...

​Zonsopkomst rijstveld Indonesie (Bali)

indonesie zonsopkomst boven rijsteveld bali

​Het verhaal achter de foto

​Een reis naar Indonesie, een geweldige ervaring! Indonesie heeft diverse eilanden allen met een eigen cultuur en natuur. Zo ook het eiland Bali. Eigenlijk een eiland waar we zo snel mogelijk weg dachten te willen. Wij zijn niet zo heel dol op landen waar het volstroomt met toerisme.  Dit dachten we van Bali ook, dat het te toeristisch was. Het veel erg mee, en Bali vond ik een van de mooiste eilanden in Indonesie!


We hadden via google een man gevonden die met ons mee wilde een dagje fotograferen. Hij kende een perfecte spot om een mooie zonsopkomst boven een rijstveld te fotograferen. En gelijk had hij. In de ochtend moesten we vroeg opstaan, rond 4:30 uur werden we opgehaald. Nog wat slaperig stapten we bij hem in de auto.  We waren al wakker toen wij de prachtige luchten zagen boven een net zo prachtige rijstveld. Daar stonden we dan....


Ergens op een afgelegen straatje, genoeg locals die langs reden op de scooter. Turend naar een geweldige zonsopkomst. De fotograaf die ons had meegenomen naar deze geweldige spot, gaf aan dat de luchten normaal nog mooier zijn. Ik kon het me bijna niet voorstellen! 


We hebben genoten van het moment, en genieten regelmatig na als we kijken naar deze foto. Wil jij deze prachtige foto aan je muur hangen?

DEZE FOTO AAN JOUW MUUR?

zonsopkomst rijsteveld indonesie bali

​Geniet van een geweldige zonsopkomst boven een rijstveld in Indonesie!

Bestel dit werk voor aan jouw muur.  

  • ​Orginele foto, komt perfect uit in een groot formaat, bijvoorbeeld op plexiglas
  • ​Te koop op divers materiaal, canvas, plexiglas, aluminium, behang, XPozer, (ingelijst) fotoprint en meer
  • Al te koop vanaf 38 euro, wees er snel bij nog maar 2 te koop!

​Beoordeeld met:

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze houdt er van om dagjes weg te gaan en om op vakantie te gaan. Verre exotische bestemmingen of steden om de hoek (of verder). Ook dagjes weg naar een museum of dierentuin zijn haar niet vreemd.  Uiteraard gaat de camera mee, een van haar andere passies.    

about Manon de Zeeuw fotografie en beeldbewerking

Manon Ruitenberg 

Reisblogger en fotograaf

Op mijn tekst en foto's berust copyright

>