Hit it! Een golfreportage - Manon Ruitenberg Fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...

Hit it! Een golfreportage

Hoe een golfreportage tot stand is gekomen… Zoals jullie wellicht weten na het lezen en volgen van mijn mails, zijn er een aantal dingen in het leven waar ik dol op ben, buiten mijn gezinnetje. Zo ben ik dol op reizen en fotograferen.

Het fotograferen gaat zeker door, zeker door mijn fotografie opleiding ben ik vaak te vinden met een fototoestel in mijn handen. Het reizen, tja dat is een heel ander verhaal. De laatste ‘echte’ reis was onze trip naar Sri Lanka en wat een droomvakantie moest worden, eindigde eigenlijk in een grote nachtmerrie. Een coronamerrie. Ben je benieuwd naar dit verhaal of op zoek naar wat leedvermaak, lees dan nog even dit blog na.

Nu dan weer even terug naar waar dit topic over gaat: golfen. Na een nachtje weg in eigen land, belandde wij op de Pitch en Putt golfbaan in Arnhem. We konden er geen weinig van maar we hadden de grootste lol. En wat ook geweldige was! Golfen is buiten en buitensporten mag, ook tijdens de coronacrisis.

Dus zo volgden wij enkele lessen, kochten schoenen, golfclubs en een golfkarretje en onze golf carrière was begonnen. Nou ja carrière wil ik het niet noemen, want na dik één jaar schommelen we nog steeds op handicap 54 (lees dit is het laagste haalbare handicap, anders hadden we denk ik handicap 65 gehad ofzo).

Golfreportage

Op een gegeven moment moest ik voor mijn fotografie opleiding een reportage onderwerp verzinnen. Dit was snel bedacht, ik wilde een golfreportage maken.

Ilse mocht, zoals gewoonlijk, model staan en mocht aan de bal. Zie hier mijn resultaten van onze trip over de golfbaan. Mocht je nu ook geïnteresseerd zijn om je dag golfen in beeld te brengen neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

golfreportage

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

Op mijn tekst en foto's berust copyright
>
Tweet
Pin
Share