Geslaagd! Vakdiploma fotografie @ Da vinci college Dordrecht - Reisblog van Manon Ruitenberg fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...
6

Geslaagd! Vakdiploma fotografie @ Da vinci college Dordrecht

Geslaagd! Vakdiploma fotografie @ Da vinci college Dordrecht

Afgelopen donderdag avond mocht ik mijn diploma ophalen voor de vakdiploma fotografie. Ik was geslaagd voor zowel de theorie als de praktijk! Ik heb de opleiding vakdiploma fotografie gevolgd aan de Da Vinci College in Dordrecht. Onder begeleiding van onze deskundige docent Rob van der Pas, heb ik mij ontwikkeld in de wereld van de fotografie.

Inhoud opleiding

Deze opleiding bestaat uit 5 onderdelen: introductie, studiofotografie, reportagefotografie, fotobewerking en speciale technieken. Gedurende de opleiding heb ik een portfolio bijgehouden aan het einde van de opleiding hebben wij deze besproken tijdens een assessment. Naast de theorie avonden, kregen we vooral veel les in de praktijk. Oefenen met de camera en in de instellingen, gevolgd door enkele workshops op een zaterdag. Dit was naast leerzaam, vooral ook gezellig. Kortom de ideale opleiding voor iemand die zich verder wil ontwikkelen in de fotografie.

De opleiding heeft mij beter leren fotograferen en mijn passie voor fotografie verder aangewakkerd.

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

 • blank connij en ingen says:

  hoi manon van harte gefeliciteerd met je diploma wat zijn we trots op je , je had het erg druk met je werk en de foto,s knap van je en fijn dat je het erg leuk vind de foto,s dikke xxx pap en mam

 • blank Paul sr. says:

  Hoi Manon, Ik had niet anders van je verwacht! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Met een hartelijke groet, Paul sr.

 • blank Ed says:

  Mooi Manon, Nog even dan world press foto winnen , je heb er een goede kijk op , ben trots op je

 • Op mijn tekst en foto's berust copyright
  >

  ​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

  Vraag mijn GRATIS e-book aan.

  Tweet
  Pin
  Share