Leuk dat je op mijn website bent beland. Je bent zeker nieuwsgierig naar wat de actie inhoud? Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Manon Ruitenberg en ik woon samen met Ilse en mijn trouwe viervoeter Dex in Ridderkerk.

Ik ben dol op honden en fotograferen. En wat is het geweldig om deze passie te combineren. Ik leg jouw hond (of andere huisdier) vast op de gevoelige plaat. Met veel zorg wordt het portret gemaakt.

Huiselijke studio

In mijn huiselijke studio op zolder maak ik de mooiste portret van je huisdier. Ik neem hiervoor de tijd en rust, want geen enkel dier is hetzelfde. Naast de beleving wil ik natuurlijk ook het mooiste resultaat.

Hondenportretten

Ervaringen

Enkele ervaringen van inmiddels trotse bezitters van een geweldig portret van hun huisdier.

Manon heeft bij ons een puppyshoot gedaan en dat was superleuk. Manon heeft oog voor detail, ze neemt de tijd en alles verloopt heel ontspannen. 6 pups van 5 weekjes oud blijven nog niet stil zitten op commando, maar Manon heeft toch hele mooie foto’s weten te maken. Ik kan haar zeker aanbevelen als je een fotoshoot wilt doen.

Samen met mijn hond op de foto geweest. Ondanks dat mijn hond erg druk en slecht stil kan zitten erg mooie foto’s gemaakt. Een aanrader.

Wat een leuke foto’s van mijn Jack Russel ‘Dora’! Tijdens de fotosessie was het heel gezellig en er hing een ontspannen sfeer. Dat je zeker nodig heb als je honden fotografeert. Ik ben er tevreden met het resultaat. Compliment voor je vakkennis en ga zo door! Groetjes van Dirkje en een pootje van Dora.

Wat houdt de actie in

Wat houdt de actie nu precies in?

  • Een fotoshoot van je hond of ander huisdier
  • 1 portret foto
  • Welke wordt afgedrukt op hoogwaardig dibond (afdruk van 30 bij 30 cm)
  • Eventueel zijn extra foto’s zijn bij te bestellen
  • Dit voor een bedrag van 149,- euro ipv 199,-
  • Leuk kado, ook mogelijk om het iemand cadeau te geven uiteraard!

Contact

Heb je nog vragen of wil je contact opnemen? Ga dan naar het contact formulier.