Het is al even geleden dat Dex een kleine pup was. Wat gaat de tijd hard, inmiddels is het een volwassen hond. Tuurlijk hebben we genoeg foto’s van haar gemaakt met onze mobiel. Helaas hebben we toen geen puppyshoot gedaan. En wat hebben wij daar spijt van!

Krijgen jullie binnenkort een puppy in huis? Vergeet dan naast de inentingen, mandje, voeding enzo, vooral ook niet om een professionele puppyshoot te boeken! Een nieuwe trend in fotografieland, maar zeker een must. Laat jullie puppyshoot door mij vastleggen.

Wat kun je verwachten tijdens deze fotoshoot?

De fotoshoot vindt plaats in mijn huisstudio op zolder, in Ridderkerk. Je kunt ervoor kiezen om een portret te maken van je puppy of als de pup aan het spelen is met zijn favoriete speeltje. Het is maar net wat je/jullie leuk vinden.

Ik heb ook diverse speeltjes in huis, maar neem vooral ook het speeltje mee waar je pup mee vertrouwd is. Om de pup tijdens het shooten te belonen geef je hem een beloningskoekje. Ik heb ook koekjes/snoepjes in huis, maar als baas zijnde weet jij wat je pup extra lekker vindt. Op deze manier beloon je hem voor zijn aandacht.

Ook is er de mogelijkheid om samen met je pup op de foto te gaan. Helemaal leuk is het om je kleur kleding af te stemmen op de vachtkleur van de pup.

Het voordeel van deze fotoshoot ten opzichte van een fotoshoot buiten, is dat we niet afhankelijk zijn van het weer en de lichtomstandigheden. We kunnen de fotoshoot op elk gewenst moment inplannen.

Overigens zijn de richttijden die ik vermeld bij de onderstaande shoots ook echt een richtlijn. Niemand is zo lekker speels of eigenzinnig als een hond, laat staan een puppy. We nemen dan ook de tijd en gaan voor het optimale resultaat, namelijk een geweldige foto van de pup.

Ik bied de volgende pakketten aan:

Puppy fotoshoot budget € 95,-

Deze puppy fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten en vind plaats in mijn fotostudio in Ridderkerk. Bij deze fotoshoot zijn 2 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Je mag zelf kiezen welke foto’s, ook bestaat er de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen.

Tijdens deze shoot is er, gezien de tijdsduur, enkel de mogelijkheid om foto’s te maken van de pup. Wil jij ook foto’s van jou samen met de pup, dan is de puppyshoot premium wat voor jou. Boek hier je shoot.

Puppy fotoshoot premium € 145-, 

Deze fotoshoot duurt ongeveer 45 a 60 minuten. Tijdens deze shoot hebben we ruimschoots de tijd om de pup op de foto te zetten, maar ook om jou en de pup samen op de foto te zetten. Bij deze fotoshoot zijn 2 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. Je mag zelf kiezen welke foto’s, ook bestaat er de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Boek hier je shoot.

Puppy grow pakket € 225-,

Omdat ik me heel goed kan voorstellen dat jij niet alleen foto’s wil van je puppy, maar ook als je hond ouder en groter is, bied ik de puppy grow pakket aan. Je krijgt in dit pakket 2 shoots.

De eerste shoot vindt plaats wanneer je hond een pup is, de shoot duurt ongeveer 30 minuten.

De 2e shoot vindt plaats wanneer je hond groter is (maar wel binnen 1 jaar na de eerste shoot). Deze shoot zal ook ongeveer 30 minuten duren.

Bij elke fotoshoot zijn 2 foto’s in hoge resolutie inbegrepen. In totaal krijg je dus 4 digitale foto’s in hoge resolutie.  Je mag zelf kiezen welke foto’s, ook bestaat er de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Boek hier je shoot.

Waarom een puppyshoot

Een hond neem je niet voor even, maar gedurende zijn hele leven. Je hond wordt een onderdeel van het gezin, een maatje voor het leven. Hij troost je wanneer je verdrietig bent, laat je lachen, wanneer hij iets lomps doet. Is altijd de eerste die enthousiast is, als je thuiskomt na een werkdag. Waarom zou je dan je maatje niet vastleggen?

Boek snel deze fotoshoot want voordat je het weet is de donzige pup veranderd in een volwassen exemplaar.