Hondenfotografie, Expositie ‘Me and my toy’

Oké, wellicht verwacht je hele andere dingen bij het lezen van de titel, maar lees even verder dan leg ik het je uit. Kleine spoiler alert, aan het einde van dit verhaal volgt voor jou een leuke korting om te proosten op mijn diploma.

In september 2019 begon ik met mijn opleiding aan de fotovakschool, om mijn kennis en vaardigheden omtrent fotografie verder te verdiepen.

Ik zal eerlijk zeggen het waren ups en downs, maar ik kijk tevreden terug en ben trots op waar ik nu sta. Na 2 jaar is het einde van de opleiding dan ook in zicht. In het kader van, maak foto’s waar je passie liggen, kwam ik al vrij snel terecht bij hondenfotografie. Ik ben nu eenmaal dol op honden, gek genoeg kennen we ook heel veel mensen met honden. Dus ik wist in elk geval dat ik de beschikking had tot genoeg modellen.

Hondenfotografie hoe pak je dat aan?

Eén van de dingen die ik heb geleerd tijdens de opleiding, is om een gedegen plan van aanpak uit te werken alvorens te fotograferen. Een onderdeel van een dergelijk plan is dan ook, wat is het thema? Welnu… het thema is dus ‘me and my toy’. Dan volgt nu de uitleg.

Onze Duitse Herder Dex, heeft een favoriet speeltje, zij staat er mee op en gaat er mee naar bed. Als ik op de bank zit en even rustig televisie wil kijken, wordt ‘Wubba Bubba’, op mijn schoot geworpen. Twee trouwe ogen staren mij hoop vol aan. Wil je met me spelen?

Dit is het beeld wat ik van haar heb. In gesprek met diverse hondenbezitters kwam ik erachter dat nog meer bazen dit herkennen. Een mooi thema om vast te leggen voor mijn eindwerk.

Een blijvende herinnering aan de muur, van je trouwe viervoeter met zijn favoriete speeltje. Of gewoon zonder speeltje, want alle mogelijkheden zijn er.

In mijn huiselijke studio op zolder komen deze foto’s tot stand. Samen met de hond en het baasje werken we aan het neerzetten van een authentieke foto. Want wie kent de hond nu beter dan jij zelf?

hondenfotografie

Korting, om te proosten op mijn expositie

Speciaal voor bezoekers of andere geïnteresseerde in mijn expositie ‘Me and my toy’, bied ik deze eenmalig korting aan van 40%. In plaats van €145,- betaal je nu €89,-. Wat krijg je hiervoor:

  • ongeveer 30 a 45 minuten fotograferen
  • 2 digitale foto’s in Hoge Resolutie
  • mogelijkheid om een extra digitale foto bij te bestellen (€15,- per foto)
  • deze korting is geldig van 25 t/m 3 juli 2021, mail me en dan plannen we op een later tijdstip de shoot in
  • fotoshoot wordt in overleg ingepland, dit hoeft dus niet gepland te worden in de periode van 25 t/m 30 juni 2021 😉
  • het voordeel van een fotoshoot in mijn studio, is dat we niet afhankelijk zijn van de weeromstandigheden etc.
  • zie verder algemene voorwaarden en werkwijze

Vul het contact formulier in, zodat ik weet dat je gebruik wilt maken van de korting: