fotograferen KNRM strand cadzand Manon Ruitenberg ...

Fotograferen KNRM op het strand van Cadzand

Fotograferen KNRM op het strand van Cadzand

Onze insteek was om de golfbrekers te fotograferen, helaas was er minder water tussen de golfbrekers dan dat wij hadden verwacht. Een geluk bij bij een ongeluk was de KNRM uitgevaren en naderde zij weer de kust om terug op het strand te worden gehaald. Dit gebeurde met een boot tractor, een robuuste klus om te zien. Het ging de mannen van de reddingsboot echter goed af! Op de foto is de Winifred Lucy Verkade-Clark (type Valentijn) te zien. Gestationeerd in Cadzand (Zeeland).  Op de achtergrond de ondergaande zon.

Meer informatie over KNRM Cadzand. 

blank

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

Op mijn tekst en foto's berust copyright
>

​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

Vraag mijn GRATIS e-book aan.

Tweet
Pin
Share