...

Fotograferen KNRM op het strand van Cadzand

Fotograferen KNRM op het strand van Cadzand

Onze insteek was om de golfbrekers te fotograferen, helaas was er minder water tussen de golfbrekers dan dat wij hadden verwacht. Een geluk bij bij een ongeluk was de KNRM uitgevaren en naderde zij weer de kust om terug op het strand te worden gehaald. Dit gebeurde met een boot tractor, een robuuste klus om te zien. Het ging de mannen van de reddingsboot echter goed af! Op de foto is de Winifred Lucy Verkade-Clark (type Valentijn) te zien. Gestationeerd in Cadzand (Zeeland).  Op de achtergrond de ondergaande zon.

Meer informatie over KNRM Cadzand. 

 

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

​Gratis spiekbriefje avond- en nachtfotografie