...
8

Fotoshoot sopraan Karlijn van Baardewijk

Fotoshoot Karlijn van Baardewijk

Je hebt weleens van die fotoshoots waar je direct enthousiast van wordt. Zo werd ik gevraagd om een professionele fotoshoot te doen met sopraan Karlijn van Baardewijk. Karlijn is opera- en concertzangeres, maar geeft, naast haar werk als soliste, ook met heel veel enthousiasme zangles vanuit haar zangstudio in Spijkenisse. Karlijn vond mijn foto’s kunstzinnig en prikkelend en wilde de foto’s gebruiken voor op haar website.

De fotoshoot

Na het uitspreken van de wensen begonnen we met de fotoshoot in de studio. Diverse licht set-ups kwamen er aan te pas op zoek naar één ding: een perfecte foto met een prikkelende en kunstzinnige uitstraling. Niet alleen de lichtsetting vind ik belangrijk tijdens het fotograferen, ook vind ik het prettig als het model zich op haar gemak voelt. Ik neem hier dan ook altijd even de tijd en ruimte voor. Alles voor de mooiste foto’s. De fotoshoot hadden wij gepland op een mooie zomerse dag, reden genoeg om ook naar buiten te gaan. Het fotograferen bij tegenlicht geeft een extra dimensie aan de foto’s.

Ook in voor een professionele fotoshoot of een ongedwongen familie shoot? Neem vandaag nog contact op met Manon Ruitenberg Fotografie.

Benieuwd wie Karlijn van Baardewijk is?

 

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 8 comments

​Gratis spiekbriefje avond- en nachtfotografie