Fotoshoot sopraan Karlijn van Baardewijk Manon Ruitenberg ...
8

Fotoshoot sopraan Karlijn van Baardewijk

Je hebt weleens van die fotoshoots waar je direct enthousiast van wordt. Zo werd ik gevraagd om een professionele fotoshoot te doen met sopraan Karlijn van Baardewijk. Karlijn is opera- en concertzangeres, maar geeft, naast haar werk als soliste, ook met heel veel enthousiasme zangles vanuit haar zangstudio in Spijkenisse. Karlijn vond mijn foto’s kunstzinnig en prikkelend en wilde de foto’s gebruiken voor op haar website.

De fotoshoot

Na het uitspreken van de wensen begonnen we met de fotoshoot in de studio. Diverse licht set-ups kwamen er aan te pas op zoek naar één ding: een perfecte foto met een prikkelende en kunstzinnige uitstraling. Niet alleen de lichtsetting vind ik belangrijk tijdens het fotograferen, ook vind ik het prettig als het model zich op haar gemak voelt. Ik neem hier dan ook altijd even de tijd en ruimte voor. Alles voor de mooiste foto’s. De fotoshoot hadden wij gepland op een mooie zomerse dag, reden genoeg om ook naar buiten te gaan. Het fotograferen bij tegenlicht geeft een extra dimensie aan de foto’s.

Ook in voor een professionele fotoshoot of een ongedwongen familie shoot? Neem vandaag nog contact op met Manon Ruitenberg Fotografie.

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

 • blank Connij de zeeuw says:

  Erg mooi de foto’s van Karlijn toppie

 • blank Elly says:

  He bent een kunstenaar!

 • blank Ed says:

  Prachtige foto’s Manon , twee foto’s waarvan ik persoonlijk iets minder mee heb , namelijk de foto met zon aan de achterkant en dat ze
  met haar handen in de zij staat vind ik net te .. maar echt een mooie foto shoot.

 • blank Ilse says:

  Leuk al die reacties! #trots

 • blank Paul sr. says:

  Hoi Manon, Ziet er goed uit. Ga zo door! Groet, Paul sr.

 • Op mijn tekst en foto's berust copyright

  >

  ​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

  Vraag mijn GRATIS e-book aan.

  Tweet
  Pin
  Share