U2 by in the name of ... Wint the Clash of the Coverbands met sopraan Karlijn van Baardewijk - Reisblog van Manon Ruitenberg fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...
1

U2 by in the name of … Wint the Clash of the Coverbands met sopraan Karlijn van Baardewijk

U2 by in the name of…

Een coverband waar ik eerlijk gezegd nog nooit over had gehoord, tot voor kort! Recentelijk mocht ik een fotoshoot met sopraan Karlijn van Baardewijk doen. Zij vertelde dat zij een speciaal nummer zong met te coverband U2 by in the name of. Speciaal werd dit nummer zeker! Het nummer is terug te vinden op de facebookpagina van U2 by in the name of.  De coverband won zeker niet onverdiend, de clash of the coverbands.

Check de band en beleef de sound van deze geweldige coverband. En vergeet niet even te klikken naar de blog van de fotoshoot.

sopraan Karlijn van Baardewijk

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

 • blank Petra says:

  Geweldig! Genoten!

 • Op mijn tekst en foto's berust copyright
  >

  ​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

  Vraag mijn GRATIS e-book aan.

  Tweet
  Pin
  Share