Landal de Vers, wij willen niet meer anders! Ben je op zoek naar een Landal park welke rustig verscholen ligt in de bossen en waar je kunt genieten van het gastvrije en bourgondische Brabant? Even een moment voor jezelf en elkaar? Je begint de ochtend met een heerlijke wandeling met de hond, waarna je samen gaat ontbijten. Om de dag af te sluiten in je privé sauna, terwijl de hond ligt te knabbelen aan zijn bot sluiten jullie samen de dag af bij de openhaard.

Landal de Vers, is niet alleen geschikt voor kinderen maar ook zeker voor stellen en honden! Landal de Vers was mijn eerste ontdekking van het Landal concept. Ontdek waarom jij hier ook naar toe moet!

Landal de Vers een impressie (video)

Waarom wij verliefd werden op Landal de Vers

Toen Ilse en ik aan het begin van onze relatie bedachten om een weekendje weg te gaan, kwam Ilse met het idee om naar een Landal park te gaan. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zeker wel van Landal had gehoord, maar er eigenlijk nooit naar toe was geweest. Althans tot die tijd, Ilse had al enige ervaring met Landal parken dus die was opperst enthousiast.

Na wat zoekwerk kwamen wij uit bij Landal de Vers. Waarom wij voor dit park kozen?

Bossen

Het park ligt dit bij de bossen, namelijk bij de Overloonsche Duinen. Vanuit je huisje loop je zo de bossen in. We hadden behoefte om gewoon relaxed aan te doen en met de hond te wandelen.

landal de vers manon ruitenberg fotografie

Hondvriendelijk vakantiepark

Oké, voor ons trotste hondenbezitters, ja onze hond is ons kind. Vinden we het belangrijk dat de hond mee kan. Je betaalt wel wat extra als je de hond mee wilt nemen, maar ah. Op het park vind je diverse palen waar poepzakjes aan hangen. Handig om in de buurt te hebben. Op de één of andere manier komen we ze thuis ook nog tegen, zelfs als we al maanden terug zijn 😉

Overigens zijn de medewerkers van het park ook dol op honden, bij aankomst kreeg Dex een zakje met hierin een balletje en enkele kluifjes. Een tevreden hond is een tevreden baas.

landal de vers

Romantisch en ontspannen genieten

Tja want is nu niet lekkerder dan overdags wandelen, dan bijkomen in de sauna of in de sunshower? Genieten van een heerlijk ontbijt? Om vervolgens de dag af te sluiten bij een knisperende openhaard met een lekker glaasje wijn. Wij tekenen ervoor!

landal de vers
Bourgondisch Brabant. De worstenbroodjes waren al op….

In de huisjes is aan alle luxe gedacht, met een vaatwasser, combimagnetron en een handdoeken pakket. Er is van alles.  

Als je overigens een 6 persoonshuisje neemt, kun je overdekt zitten bij de warande en kun je koken op een kamado. Pas op, want heb je eenmaal gekookt op een kamado, dan wil je niks anders meer.

Populair park

We zijn inmiddels al ruim vier keer naar dit park geweest. We merken dat het park in de loop der tijd steeds populairder wordt, van gezinnen, tot hondeneigenaren, iedereen verblijft hier. Wacht dan ook niet te lang met het boeken van je verblijf. Want hier wil je echt verblijven! We hebben het weleens gehad dat we wilden boeken (buiten het hoogseizoen), maar dat het toen helaas vol was. Nu zijn wij redelijk flexibel qua datum, maar ik kan mij voorstellen dat menig gezin vast zit aan de vakanties.

Landal de Vers, praktisch

Het park heeft 21 accommodaties, van luxe 2 persoons bungalows tot een vrijstaand 16-persoons bungalow, mocht je met je familie een week weg willen. De accommodaties variëren in luxe, dus voor elk budget is er iets passends.

Voor de kinderen

Kinderen kunnen zich hier zeker vermaken, er is een fun&entertainment team die de kids kunnen vermaken. Ook is er een zwembad waar je baantjes kunt trekken of kunt hangen aan de kant. Momenteel wordt het park verbouwd en voor de zomervakantie zijn er nog meer activiteiten voor kinderen.

Omgeving van Landal de Vers

Heb je even een dag geen zin om te wandelen of te fietsen? Ga dan een dag naar een museum of dierentuin.

ZooParc Overloon

ZooParc Overloon is een kleinschalige dierentuin gelegen in Overloon. Het park is overzichtelijk, verdwalen kun je hier net, en gunstig geprijsd. Ook een erg leuke dierentuin voor kleinere kinderen. Ben jij nieuwsgierig wat je hier nog meer kunt doen?
Lees dan even mijn blog over ZooParc Overloon.

artis dierentuin
(Ik heb deze foto genomen in Artis, maar ik kon het niet laten om hem niet te delen) 🙂

Oorlogsmuseum Overloon

Een museum die je echt moet hebben gezien is het Oorlogsmuseum in Overloon.  Een grote collectie aan materiaal, van vliegtuigen tot tanks, je vindt het hier allemaal. Eerlijk waar, je kunt hier een hele dag vooruit trekken en dan heb je nog niet alles gezien. Ben je benieuwd wat er nog meer te doen is in het Oorlogsmuseum lees dan dit artikel.

Lekker eten en drinken?

In het dorp is een plusmarkt aanwezig, hier vind je allerlei producten om de dagen door te kunnen komen. Tja het blijft dus ook bourgondisch Brabant, dus vergeet je worstenbroodjes niet!

Wij vinden het ook erg lekker om eten te laten bezorgen of om gewoon even uit eten te gaan. Niks moet alles mag. Naar ons idee zijn dit de 2 restaurants waar je geweest moet zijn!

Hotel Brasserie de Zwaan

Gelegen in Venray, op ongeveer 20 minuten rij afstand van Overloon, dus goed te doen! Vind je dit hotel. Maar, en nu komt het, ze doen dus ook aan thuisbezorgen. Oke, je moet dan wel even naar de receptie lopen, maar dan hoef je niet zelf te koken. Het eten is hier overigens heerlijk! Ook niet te zuinig, dus echt bourgondisch, dank je wel Brasserie de Zwaan.

De Proeverij

Je kunt hier een uitgebreide borrelkaart bestellen, maar nog leuker is het om hier te zitten en te genieten van een tapasproeverij. In een gezellige, ontspannen omgeving kun je genieten van de heerlijkste tapasgerechten. Kortom een echte proeverij.

Wacht niet te lang met het boeken van je verblijf!

Wacht niet te lang met het boeken van je verblijf. Want het kan hier erg druk zijn en dus snel volgeboekt, zeker in het hoog seizoen.

Pin it!