Manon Ruitenberg fotografie @ Expositie

Via via werd ik er op geattendeerd dat er een expositie plaats zou vinden in de museum de Koperen Knop. (Amateur) fotograferen konden hier hun werk ophangen. De naam van de expositie zou zijn goed belicht.

Dit leek me een uitgesproken kans om mijn werk aan andere mensen te laten zien. Mijn foto’s werden goed bevonden en mijn eerste expositie was een feit. De foto’s laten afdrukken en voorzien van een mooie lijst. Op 1 februari was de opening, waar nog 49 andere fotograferen en kunstenaars hun werk lieten zien. Ik zou zeggen kom de foto’s bekijken tijdens de expositie van 1-2 t/m 3-3-2018. Je kunt gelijk een bezoekje brengen aan het museum, erg leuk om te zien. Museum de koperen knop is een historisch museum in Hardinxveld-Giessendam, gevestigd in een vroeg 17de-eeuwse boerderij. Het toont de historie van het leven van streekbewoners in de Alblasserwaard. Het museum bestaat uit een hoofdgebouw met bijgebouwen, een historisch boerenerf, museumtuin en theetuin. In het voorhuis is een authentieke deftige boerenwoning. In de vroegere stal een moderne expositieruimte.

Benieuw welke werken er hangen?

Ben je benieuwd welke werken er hangen, of ben je geïnteresseerd in het werk? Dan kan het werk aangeschaft worden via de webshop Werk aan de Muur.

Je hebt dan tevens meer keuze vrijheid hoe je het werk verwerkt wilt hebben, bv op canvas ea.

Brug perspectief zwart/wit 1

Brug perspectief zwart/wit 2