Jeetje wat is de tijd hard gegaan. Ik realiseer mij dat het ongeveer 6 maanden geleden is geweest dat ik mijn laatste post plaatste. De afgelopen maanden lagen mijn prioriteiten elders. Helaas, maar ja, ik kan mijzelf ook niet klonen. Nu dus wel tijd voor een update, want mijn website blijft mijn baby en ja, daar moet dus ook liefde in worden gestoken. Even een korte update van mijn wel en wee.

Werk

Zeker gedurende de coronatijd is het erg druk geweest op mijn werk. Zoals jullie misschien wel weten ben ik werkzaam als verpleegkundige. Helaas hebben wij in het verzorgingstehuis waar ik werk, te maken gekregen met de gevolgen van corona.

Alle zeilen zijn bijgezet om deze periode zo goed mogelijk met elkaar voor de cliënten door te komen. Gelukkig is deze periode achter me, maar wel moet ik ‘bijtanken’, om weer met volle moed verder te gaan.

Thuis is dan het moment om gewoon even niks te doen, bij te komen, te fotograferen en film kijken.

Ik heb mijn hoop er op gevestigd dat we dit jaar met zijn alle de corona de baas zullen zijn! Twee weken geleden heb ik mijn eerste coronavaccinatie gehad. Er is licht aan het einde van de tunnel!

Wist je trouwens dat ik mijn te gekke collega’s enkele maanden geleden op de foto heb gezet voor een fotoproject. Ben jij benieuwd naar deze foto’s? Check ze dan hier.

Fotografie opleiding

Op fotografie gebied heb ik niet stil gezeten de afgelopen periode. Ik heb enkele leuke opdrachten gedaan. Zoals jullie weten ben ik inmiddels een vervend (beginnend) golfer. Wat is er nu leuker dan je hobby in beeld te brengen. Dankzij mijn trouwe model, heb ik een mooie reportage gemaakt van het golfen.

golf

Wil je de overige foto’s van deze reportage zien? Kijk dan bij mijn portfolio. Ook heb ik een reportage mogen maken over een bewoner van de verzorgingsinstelling waar ik werk. Toch leuk om je eigen foto’s gepubliceerd te zien worden.

Ook heb ik een gezinsshoot mogen doen Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk vond om dergelijke foto’s te schieten. Wat een voldoening gaf dit!

Ik heb nog 6 maanden te gaan en dan sluit ik mijn fotografie opleiding af. Ik verbaas me er over hoe snel de tijd weer is gegaan.

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak is 2020 een (te) bewogen jaar geweest. Naast de coronastress die iedereen meemaakt, is er veel gebeurd. Eigenlijk wil ik dit lekker laten bij 2020 en met een frisse en positieve blik 2021 tegemoet te gaan. Ik geniet nog steeds met een grote regelmaat van onze Big Green Egg, ik kijk er naar uit om de jacuzzi weer op te zetten, lekker in de tuin te zitten en een potje te golfen. En uiteraard naar alle overige dingen die weer mogelijk zijn als de corona voorbij is, of althans een stuk minder aanwezig is. Heerlijk een dagje weg naar de dierentuin, museum, of gewoon het vliegtuig in.