Vietnam fotograferen op reis Flying Emirates - Reisblog van Manon Ruitenberg fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...
3

Vietnam fotograferen op reis Flying Emirates

Thank you for flying Emirates…. 2 jaar geleden vlogen we ook met het luxe paard van Emirates, de Airbus A380.
Nu 2 jaar later maken we er weer gebruik van, benieuwd naar onze ervaringen met dit vliegtuig en onze ervaringen met Emirates?

Emirates

Een vliegtuig maatschappij met hun thuisbasis in Dubai, Verenigde Emiraten. De land van de pracht en glorie waar niks te gek is. Overigens zijn ze ook erg dol op goud, goud en jawel goud. Deze luxueuze manier van leven zie je ook terug als je vliegt met Emirates. Als je je ticket boekt zit alles in de prijs inbegrepen, geen kosten apart voor je ruimbagage, eten en drinken, alleen de stoelreservering betaal je apart. De vliegtuigen zijn schoon en relatief nieuw, ook de bediening is vriendelijk.

Tijdens de reis krijg je diverse keren wat drinken aangeboden, variërend van cola, sparood, sapjes tot een wijntje. Voordat je maaltijd wordt geserveerd krijg je een menukaart, hierin staan 2 keuze opties. Voorafgaand aan de vlucht kun je overigens je dieetwensen opgeven, waar dan rekening mee wordt gehouden. Overigens zonder extra kosten. Ook een extra service: je kunt naar harte lust noodels eten. Zeker voor de stevige bite een aanrader.

Airbus A380

Een vlucht vanaf Schiphol richting Dubai duurt ongeveer 6 uur. Hoe comfortabel is het om met de Airbus A380 deze trip te maken?
Allereerst de Airbus is dus het parade paardje van Emirates en dit is geheel terecht. Het is een dubbeldeks vliegtuig, de bovenverdieping voor de rijke en welgestelde en de onderste dek voor economy class. Overigens ook zeer comfortabel. De first en business class hebben een erg ruime stoel (zo ruim dat je ook kunt liggen) er is een douche ruimte aanwezig en een bar. Kortom een comfortabele (en dure) reis. Daar wij beide in de gezondheidszorg werken zitten wij comfortabel en als twee prinsesjes benedendeks. De maaltijden zijn overigens ook erg te waarderen!!

De stoelen zitten ruim en erg zacht, onder de stoel voor je is er voldoende ruimte om je benen te strekken. Ook het ICE systeem zorgt ervoor dat je genoeg entertainment hebt gedurende de vlucht. Twee jaar geleden schreef ik een blog over het ICE systeem.

Destijds werkte de WiFi niet naar behoren, zo maar even testen of dit inmiddels beter werkt. ….

Vietnam is een groot land en er is voldoende te zien. Wel is het handig om zo efficient mogelijk te reizen, zodat je niks mis! Speciaal voor jou deze reisroute '3 weken Vietnam' download dit GRATIS >> ​​download hier (klik op het blauw)

Enkele uren later….. helaas het bericht niet kunnen updaten via WiFi in het vliegtuig, inmiddels op Dubai AirPort waar ik toegang heb tot een goede verbinding.blank

 

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

 • blank Paul sr. says:

  Hoi Dames,

  Ziet er lekker uit! Ik moet jullie tevens de groeten doen van Dora en Dex.

  Gr. Sr.

 • blank Ed says:

  Te gek Manon , ik heb in de A380 gevlogen van en naar Australië mooie vliegtuig en vriendelijke bemanning en lekker hapjes

 • blank connij en ingen says:

  hoi meiden wat een uitslovers zijn jullie kijk uit voor zo Arabier je gaat er aan wennen zo vlucht , nee grapje fijn dat het goed gaat , groetjes uit Schiedam

 • Op mijn tekst en foto's berust copyright

  >

  ​Wil jij de ultieme reisgids over Vietnam? 

  Vraag mijn GRATIS e-book aan.

  Tweet
  Pin
  Share