Website in een nieuw jasje - Reisblog van Manon Ruitenberg fotograaf Ridderkerk Manon Ruitenberg ...

Website in een nieuw jasje

Ja, echt waar ik heb mijn website in een nieuw jasje gestoken. Het heeft echt wel enkele uren gekost, lees dagen. Het resultaat mag er echter zijn! Een nieuwe website, een stuk interactiever (zo vind je op de pagina ‘reisbestemmingen’, een wereldmap waar je op kunt klikken). Ook qua graphics vind ik hem een stuk aangenamer.

Hij is al even getest door mijn wederhelft, en die ‘ swipte’ er door heen. Zoals dat tegenwoordig schijnbaar heet.

Ik zal je niet langer in spanning laten, neem even een kijkje op de vernieuwde website. Kom je iets tegen wat (ondanks het testen) nog niet goed werkt, laat dan even een berichtje achter.

Uiteraard ben ik ook benieuwd of je ook fijn door de website kan ‘swippen’.

 

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

Op mijn tekst en foto's berust copyright

>

​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

Vraag mijn GRATIS e-book aan.

Tweet
Pin
Share