...

Werk aan de muur voor de fotograaf tips en trucs

Jaren geleden had ik nog foto’s en schilderijen hangen van een voor ieder bekend Zweeds woonboulevard merk.  Nu kies ik er liever voor om foto’s van eigen werk aan de muur te hangen. Ik vind dit een stuk persoonlijker en je hebt een foto die echt uniek is. Leuker vond ik het om andere de mogelijkheid te geven om ook een van mijn foto’s aan de muur te hangen. Google bracht mij bij de website ‘ Werk aan de muur’. In deze blog wat heb je nu als fotograaf aan de diensten van werk aan de muur?

Werk aan de muur voor de consument

Werk aan de muur is een website waar je foto’s kunt kopen van beeldmakers, dus ook van fotograferen. Nadat je je foto hebt gekozen, kun je kiezen op welke materiaal je de foto af wilt laten drukken, de grootte etc. Hierna wordt de foto verzonden. Echter wat heb je nu als fotograaf aan Werk aan de muur?

Werk aan de muur voor de fotograaf

Als fotograaf kun je een eigen virtuele shop maken bij Werk aan de muur, dit is geheel gratis. Je upload hier de werken die je wilt verkopen in hoge resolutie, je voegt tags, trefwoorden en een titel aan de foto. Daarna bepaal je je winstmarge, dus hoeveel je krijgt op het moment dat je foto wordt verkocht.

Het bedrag wat de koper betaald, is deels om de productie kosten te dekken, een klein deel voor Werk aan de muur en een (klein) deel voor jou (afhankelijke van welke winstmarge je zelf hebt bepaald). Het fijne is dat je puur je foto upload, verder regelt Werk aan de muur de rest, van de klantenservice, productie tot verzending en overige afhandelingen.

Rendement van werk aan de muur

Je moet niet de illusie hebben dat je schat rijk wordt, bekijk het echter zo, het kost je even tijd om de foto’s te uploaden, echter je kunt er een leuk bedrag aan over houden. En wellicht het leukste; iemand anders is blij met je foto en heeft geen standaard Ikea werk aan de muur. Je foto komt goed terecht en anders staat hij toch maar op de computer!

Ben je benieuwd naar mijn shop bij werk aan de muur, klik hier of hier.

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

​Gratis spiekbriefje avond- en nachtfotografie