Met Sinterklaas in aantocht kan ook Manon Ruitenberg Fotografie niet achterblijven om iets in jouw schoen te doen. Een van onze partners (The Media Bay.be) biedt in samenwerking met mij het volgende aan: 5 euro korting op een van hun reisgidsen. Ik mag 5 mensen gelukkig maken!

Deze reisgidsen zijn digitaal en dus heel handig mee te nemen op je telefoon of tablet. Wist je dat een reisgids over Parijs of Amsterdam bijvoorbeeld slechts 5 euro kost?

Om in aanmerking te komen voor deze 5 euro korting, raadt het totaal bedrag in euro’s van de volgende items, (wijn, polo en nootjes) gekocht in Hoi An (Vietnam).

Verder:
– Reageer hieronder met het bedrag waarvan jij denkt dat het klopt
– Like mijn facebook pagina (indien je dit nog niet hebt gedaan)
– Daag je vrienden uit om het juiste bedrag te raden
– Uiterlijk dinsdag 5 december krijgen de winnaars (de 5 die het dichtst bij het bedrag zaten) een PB en krijgt iedereen het juiste bedrag te horen
– Hierna wordt de kortingscode en de link van de website naar je mail adres gestuurd en je kunt een reisgids naar keuze bestellen (voor eind december 2017)

Ik ben benieuwd of jullie het raden je zult nog verbaasd staan van de bedragen, wellicht is de wijn bijvoorbeeld wel duurder dan de polo 😉