WIN ACTIE 5 EURO KORTING OP EEN REISGIDS 5 WINNAARS - Reisblog van Manon Ruitenberg Fotografie Manon Ruitenberg ...
9

WIN ACTIE 5 EURO KORTING OP EEN REISGIDS 5 WINNAARS

Met Sinterklaas in aantocht kan ook Manon Ruitenberg Fotografie niet achterblijven om iets in jouw schoen te doen. Een van onze partners (The Media Bay.be) biedt in samenwerking met mij het volgende aan: 5 euro korting op een van hun reisgidsen. Ik mag 5 mensen gelukkig maken!

Deze reisgidsen zijn digitaal en dus heel handig mee te nemen op je telefoon of tablet. Wist je dat een reisgids over Parijs of Amsterdam bijvoorbeeld slechts 5 euro kost?

Om in aanmerking te komen voor deze 5 euro korting, raadt het totaal bedrag in euro’s van de volgende items, (wijn, polo en nootjes) gekocht in Hoi An (Vietnam).

blank

Verder:
– Reageer hieronder met het bedrag waarvan jij denkt dat het klopt
– Like mijn facebook pagina (indien je dit nog niet hebt gedaan)
– Daag je vrienden uit om het juiste bedrag te raden
– Uiterlijk dinsdag 5 december krijgen de winnaars (de 5 die het dichtst bij het bedrag zaten) een PB en krijgt iedereen het juiste bedrag te horen
– Hierna wordt de kortingscode en de link van de website naar je mail adres gestuurd en je kunt een reisgids naar keuze bestellen (voor eind december 2017)

Ik ben benieuwd of jullie het raden je zult nog verbaasd staan van de bedragen, wellicht is de wijn bijvoorbeeld wel duurder dan de polo 😉

blank

ultieme reis en fotografietips

Voor je verder gaat lezen, raad ik je aan​ om het ​GRATIS​ e-book 'Ontdek de 33 ultieme reis- en fotografietips voor de beste reisfoto's.' te lezen. Voorzien van prachtige foto's. >> ​​download hier(klik op het blauw)

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Ik ben een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Op de planning voor 2020: Sri Lanka & Wenen en nog een nader te bepalen stedentrip. En uiteraard diverse dagjes weg.

Click Here to Leave a Comment Below 9 comments

Op mijn tekst en foto's berust copyright

​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

Vraag mijn GRATIS e-book aan.

Tweet
Pin
Share