...

Hoe je zo goedkoop mogelijk naar de dierentuin kan

Een ticket naar de dierentuin kost al snel rond de 23  euro per persoon. Reken daar nog je parkeerkosten bij op, zo betaald een gemiddeld gezin bestaande uit 4 personen rond de 100 euro. Hierbij zijn de ijsjes, patatjes en chipjes nog niet opgeteld. Hoe kun je er voor zorgen dat je toch een goedkoop dagje naar de dierentuin kunt? In deze blog diverse suggesties om je dagje weg toch goedkoper te maken.

Vakantieveilingen

Een site waar je jouw ticket naar de dierentuin kunt veilen.  Je kunt bieden en diegene die het hoogste biedt wint de veiling. Vergeet niet dat er ook nog 5 euro administratie kosten bij komen. Want wat kan het schelen indien je een entreebewijs koopt voor 2 volwassenen.

Vakantie veiling Aan de kassa Verschil
Safaripark Beekse Bergen €23,- €50,-

 

€27,-

 

Apenheul €22,-

 

€45,-

 

€23,-

 

Zooparc Overloon €15,-

 

€33,-

 

€17,-

 

Dierenrijk €14,-

 

€39,-

 

€25,-

 

Avifauna €14,-

 

€34,-

 

€20,-

 

Wildlands €24,-

 

€60,-

 

€36,-

 

Je ziet dat het dus aardig kan schelen.

Nog enkele tips tijdens het bieden:

  • Ga vooral niet tegen elkaar opbieden, entreebewijzen worden meerdere keren per dag geveild
  • Lees even of er nog bijkomende kosten etc. Zijn
  • Beste tijd, ik heb ook weleens in de nacht op veilingen geboden…

ING rentepunten

Een door ons ook vaak gebruikte manier is om ING rentepunten in te leveren, hierdoor krijgen we rond de 7,50 euro korting bij diverse dierentuinen en overige attractieparken.

Supermarkten

Ook bij veel supermarkten kun je een hoop zegels etc sparen om je dagje weg betaalbaar te maken.

Kortingen via websites

Via google vind je diverse kortingssites die voor een aantrekkelijke prijs een entreebewijs verkopen. Zo krijg je via deze link tot € 7,50 online korting op tickets

7,50 korting per kaartje op Safaripark Beekse bergen.

Hopelijk heb je aan deze tips voldoende om je dagje weg goedkoper te maken, heb je nog tips? Laat ze gerust achter in de reacties.

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

23 Shares
Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

​Gratis infographic ' Dierentuinfotografie '

Share17
Pin6
+1
23 Shares