Actie 5 euro korting op je digitale reisgids - Manon Ruitenberg Fotografie Manon Ruitenberg ...

Op mijn tekst en foto's berust copyright

Doe mee en krijg 5 euro korting op je digitale reisgids via The Media Bay

Wil je inspiratie opdoen voor je trip(s) volgend jaar? Of heb jij al een trip geboekt? Je hebt je vlucht en verblijf al geboekt, je weet alleen nog niet welke bezienswaardigheden je gezien moet hebben? Je wilt op je vakantie uiteraard niks missen en alles ontdekt hebben voordat je weer terugvliegt. Gelukkig bestaat er zoiets als een reisgids. Een boekje waar alle informatie instaat van het land, de leukste bezienswaardigheden die je moet hebben gezien en meer. Een reisgids is zeker handig als je je trip al hebt geboekt of als je inspiratie op wilt doen. Want is die ene bestemming hetgeen je zoekt. Lees het in een reisgids! Doe mee en krijg 5 euro korting op je digitale reisgids van The Media Bay. (psstttt… sommige reisgidsen zijn dan zelfs gratis!)

Waarom deze reisgidsen

Ik ben dol op reisgidsen in papierenvorm, alleen soms is het onpraktisch. Zo gebruikten wij voor onze stedentrip naar Parijs een digitale reisgids van The Media Bay. Het beviel ons prima!

Dit vind je in de reisgidsen terug:

  • Tips van de locals
  • Volledige wandel- en autoroutes
  • Bezienswaardigheden
  • Biedt achtergrondinformatie, weetjes en heel wat andere praktische reistips
  • Brengt je naar de leukste adresjes om te eten en te drinken

Je neemt een digitale reisgids makkelijk mee, zeker als je voor een stedentrip enkel handbagage bij je hebt. Kies zelf of je de reisgids uit print of niet, na aankoop is hij meteen te downloaden en dus te printen. Download de reisgids anders op je tablet of mobiel. Op deze manier heb je altijd je reisgids bij de hand.

Welke reisgidsen heeft The Media Bay

The Media Bay biedt zowel reisgidsen aan voor een stedentrip als voor complete rondreizen in een specifiek land. Denk bijvoorbeeld aan Kroatië, in deze reisgids zijn volledige reisroutes opgenomen met GPS-coördinaten en een wegbeschrijving. Wel zo handig!

Op dit moment zijn er meer dan 50 reisgidsen te downloaden. Het allerleukste is de prijs, voor 5 euro heb je al een city gids die jouw alles verteld over hartje Amsterdam!

​Als je naar Cuba gaat kun je niet om Havana heen. Download gratis mijn reisgids vol met tips voor een geweldig bezoek aan Havana >> ​​download hier (klik op het blauw)

Een kleine impressie van de digitale reisgidsen

digitale reisgids the media bay
 5 euro

digitale reisgids the media bay
 10 euro

digitale reisgids the media bay
 5 euro

digitale reisgids the media bay
 10 euro

digitale reisgids the media bay
 15 euro

digitale reisgids the media bay
 7,50 euro

Interesse in zo’n mooie reisgids van The Media Bay? Hoe doe je mee?

The Media Bay zit niet stil en er komen regelmatig nieuwe reisgidsen uit met de hipste bestemmingen. Het leukste komt nu: ik mag 5 mensen blij maken met 5 euro korting op een reisgids van The Media Bay. Voor enkele bestemmingen betekent dit zelfs een volledig gratis reisgids!

Wat moet je doen:

  • Bezoek de webshop van The Media Bay voor een volledig overzicht van hun reisgidsen
  • Vertel mij in een reactie in the comments op mijn website welke bestemming jij zou kiezen en waarom
  • Vergeet mijn facebook-pagina niet te liken, dit stel ik zeer op prijs

Mee doen kan tot en met vrijdag 14 december. Staat jouw verhaal in de top 5? Dan neem ik persoonlijk contact met jou op en krijg je de kortingscode. Deze kortingscode kun je tot en met 31-12-2018 gebruiken.

Kom maar op met de verhalen ik ben benieuwd!!

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Ik ben een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Op de planning voor 2019: Valkenburg, Normandië, de Veluwe, Beekbergen, Bosnië & Montenegro. En uiteraard diverse dagjes weg.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

​Wil jij een gratis reisgids Havana?

Tweet
Pin
Share