Winactie The Media Bay 2x 25 euro! - Manon Ruitenberg Manon Ruitenberg ...

Win actie The Media Bay 2x 25 euro

Update 16-12-2019

Heb jij een leuke stedentrip geboekt of andere reis. En ben je nog op zoek naar een reisgids met alle hotspots, leuke wandelingen en meer. Lees dan verder en maak kans op één van de 2 waardebonnen ter waarde van 25 euro! Dit betekent gemiddeld al dat je 2 reisgidsen gratis krijg!

Waarom de reisgidsen van The Media Bay?

Ik ben dol op reisgidsen in papierenvorm, alleen soms is het onpraktisch. Zo gebruikten wij voor onze stedentrip naar Parijs een digitale reisgids van The Media Bay. Het beviel ons prima!

Dit vind je in de reisgidsen terug:

  • Tips van de locals
  • Volledige wandel- en autoroutes
  • Bezienswaardigheden
  • Biedt achtergrondinformatie, weetjes en heel wat andere praktische reistips
  • Brengt je naar de leukste adresjes om te eten en te drinken

Je neemt een digitale reisgids makkelijk mee, zeker als je voor een stedentrip enkel handbagage bij je hebt. Kies zelf of je de reisgids uit print of niet, na aankoop is hij meteen te downloaden en dus te printen. Download de reisgids anders op je tablet of mobiel. Op deze manier heb je altijd je reisgids bij de hand.

blank

Welke reisgidsen heeft The Media Bay

The Media Bay biedt zowel reisgidsen aan voor een stedentrip als voor complete rondreizen in een specifiek land. Denk bijvoorbeeld aan Kroatië, in deze reisgids zijn volledige reisroutes opgenomen met GPS-coördinaten en een wegbeschrijving. Wel zo handig!

Op dit moment zijn er meer dan 50 reisgidsen te downloaden. Het allerleukste is de prijs, voor 5 euro heb je al een city gids die jouw alles verteld over hartje Amsterdam!

Een kleine impressie van de digitale reisgidsen

digitale reisgids the media bay

digitale reisgids the media bay

digitale reisgids the media bay

digitale reisgids the media bay

digitale reisgids the media bay

digitale reisgids the media bay

blank

Interesse in zo’n mooie reisgids van The Media Bay? Hoe doe je mee?

The Media Bay zit niet stil en er komen regelmatig nieuwe reisgidsen uit met de hipste bestemmingen. Ik mag dus 2 waardebonnen van 25 euro geven! Voor enkele bestemmingen betekent dit zelfs een volledig gratis reisgids!

Wat moet je doen:

  • Bezoek de webshop van The Media Bay voor een volledig overzicht van hun reisgidsen
  • Vertel mij in een reactie in the comments welke bestemming jij zou kiezen en waarom?
  • Like mijn facebook-pagina

Mee doen kan tot en met 31 december 2019. Ben jij één van de twee winnaars? Dan neem ik persoonlijk contact met jou op en krijg je de kortingscode. Deze kortingscode kun je tot en met eind februari 2020 gebruiken.

Kom maar op met de verhalen ik ben benieuwd!!

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Hey, ik ben Manon Ruitenberg dol op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Dit jaar rond ik mijn opleiding af tot vakfotograaf!

Op mijn tekst en foto's berust copyright
>
Tweet
Pin
Share