Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
1

Saal Digital Nederland review wanddecoratie

#SaalDigitalNederland vroeg mij of ik een wanddecoratie wilde testen en of ik hier nadien een review over wilde schrijven. Het trof dat wij net terug waren uit Lapland, alwaar wij een prachtig noorderlicht op de foto hebben gezet. Dit leek ons de uitgelezen kans om een foto van het noorderlicht af te drukken op een wanddecoratie van Saal digital Nederland.

Saal Digital Nederland

Is een bedrijf wat verschillende foto producten aflevert, van fotoboeken tot wanddecoraties, kalenders en noem maar op. Ze zijn gevestigd in Duitsland, maar hebben (ook) een Nederlandstalige website. Ik was ook erg benieuwd naar hun service, dus op naar het downloaden van de software!

Software

Eenmaal de software te hebben gedownload, kon ik erg overzichtelijk kiezen welke soort wanddecoratie ik wilde hebben. Zo kun je onder andere kiezen uit aluminium, canvas of acryl glas. Voor deze foto koos ik voor acryl glas. Je selecteert de grote, de dikte, en dan het ophangsysteem. Hierbij kun je ook zien hoe het ophang systeem eruit ziet, erg handig, ik heb veel software gezien van diverse fotoproduct leveranciers, echter dit heb ik nog nooit zo duidelijk gezien. Ook erg handig is dat gelijk zichtbaar is hoeveel euro’s het product je gaat kosten. Na nog enkel stappen te doorlopen, bestel je het product.

Levering

Het product hebben wij op een woensdag avond besteld werd op zaterdag door de DHL bezorgd. Ik vind dit erg snel en ik was ook aangenaam verrast. Het product was goed ingepakt, folie, plastic, nog een antikrasfolie en goed ingepakt in karton.

Kwaliteit product

Het product is erg mooi geworden. Ik ben vooral ook erg te spreken over het aluminium frame die achter het glas zit, dit zorgt ervoor dat je foto van de muur zweeft.saal digital nederland

#SaalDigitalNederland

Saal Digital Nederland heeft mij zeker niet teleurgesteld! Ze hebben een snelle leveringstijd en het product was goed ingepakt en ook goed afgewerkt. Binnenkort even een mooi plekje zoeken aan de muur voor onze nieuwe aanwinst!

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

 • ingen de zeeuw schreef:

  mooie poster van het noorderlicht, hoe is Saal aan jouw adres gekomen

 • >

  ​​GRATIS fotografie-infograhic of reisgids!

  Share
  Pin
  +1
  Share
  Pin
  +1