Thailand de beste praktische tips - Reisblog van Manon Ruitenberg Fotografie Manon Ruitenberg ...

Thailand de beste praktische tips

Wellicht heb je mijn blog over de beste reisroute in Thailand al gelezen en ben je nu nieuwsgierig naar de beste praktische tips. Ook kan het zijn dan je via google, terecht bent gekomen op deze blog. Hoe dan ook, in dit blog vind je tips over het vinden van de goedkoopste vliegtickets of indien je liever georganiseerd op vakantie gaat, hoe je dit aanpakt.

Backpacken

Wil je op de bonnenfooi naar Thailand en ben je benieuwd hoe je dit het beste kan aanpakken of hoe je de goedkoopste vliegtickets kunt regelen?

Vliegtickets

Bangkok heeft een internationale luchthaven en is ook vanaf Nederland goed te bereiken. Een vliegticket naar Bangkok kun je al krijgen voor rond de 700 euro retour. Indien je doordeweeks vliegt scheelt dat een stuk. Gebruik sites zoals Tix.nl of WTC, om de goedkoopste vliegticket te kunnen bemachtigen.

Vervoer

Het vervoer in Thailand is goedkoop en goed te doen. Je kunt er met de (nacht) trein en de (nacht) bus. Gebruik de link 12GO.asia om goed uit de voeten te kunnen. Zeker kaartjes voor de nachttrein moet je ruimschoots van tevoren reserveren.

Overnachten

In Thailand kun je goedkoop overnachten, mijn goedkoopste overnachting kostte 5 euro, je kan er niet veel van verwachten maar het was goed en schoon. Kijk even op de site van Agoda.com voor de goedkoopste overnachtingen en lees er even de reviews. Op deze manier kies je een hostel die bij je past.

Georganiseerde reizen

Ben je niet zo’n backpacker of vind je het fijner om van tevoren te weten wat je te wachten staat? Ook dan zijn er voldoende reisorganisatie en mogelijkheden om toch een glimp van Thailand op te pikken.

Individuele pakketreizen

Wil je liever van tevoren weten waar je verblijft, hoe je reisschema eruit ziet, maar wil je zelf de touwtjes in handen hebben. Dan kan een individuele pakketreis wat voor jou zijn.

blank

Zo kun je bij Riksja reizen een rondreis zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een rondreis Thailand en hierbij kiezen uit de opties die hun bieden. Of je kunt zelf aan de hand van diverse bouwstenen je reis samenstellen. Jij bepaald hoelang je waar wilt zijn en wat je wel en niet wilt zien. Ook op deze manier kun je genieten van een onvergetelijk Thailand avontuur.

ultieme reis en fotografietips

Voor je verder gaat lezen, raad ik je aan​ om het ​GRATIS​ e-book 'Ontdek de 33 ultieme reis- en fotografietips voor de beste reisfoto's.' te lezen. Voorzien van prachtige foto's. >> ​​download hier(klik op het blauw)

Georganiseerde rondreis

Wil je liever genieten van een vakantie waarbij je niks hoeft te regelen en ook in Thailand zelf niks hoeft te doen. Dan kun je kiezen voor een georganiseerde rondreis. Er zijn veel reisorganisaties die deze reizen aanbieden hieronder even een overzicht, dit zijn ook zeker de reisorganisaties waar wij de beste ervaring mee hebben (klik op de banner en je gaat naar de website van de reisorganisatie):

blank
FOX rondreizen door Thailand

Parkeren bij Schiphol

Indien je vanaf een Nederlands vliegveld vertrekt, zal je vliegen vanaf Schiphol. Heb je geen zin in een gedoe met reizen per trein en hopen dat alles netjes aansluit zodat je je vliegtuig niet mist? Kies dan voor parkeren bij Schiphol. Nadat je je auto hebt geparkeerd wordt je met een gratis snelbus binnen 5 minuten naar de terminal gebracht. Deze bussen rijden om de 10 minuten.

blank

Fotograferen op reis

Wil je met de mooiste foto’s terug komen uit Thailand? Check dan even onze checklist wat je mee kunt nemen aan camera spullen.

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Ik ben een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Op de planning voor 2020: Sri Lanka & Wenen en nog een nader te bepalen stedentrip. En uiteraard diverse dagjes weg.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Op mijn tekst en foto's berust copyright

​Wil jij thuis komen met reisfoto's ipv vakantiekiekjes? 

Vraag mijn GRATIS e-book aan.

Tweet
Pin
Share