Jeetje wat gaat de tijd hard. Het is alweer eind augustus, na een heerlijke zomer, want tja de zomer is ook bijna voorbij, gaan we langzaam naar de herfst. In Augustus heb ik weer van alles beleefd en uiteraard erg genoten van de heerlijke dagen.

Omdat we altijd in het voor- of najaar lang op vakantie gaan, heb ik gemiddeld niet meer dan 1 week aaneengesloten vakantie. Dit keer bezochten wij in de vakantie het Spoorwegmuseum in Utrecht en maakte wij een tocht op de elektrische scooter over de Veluwe toen wij in de Cantharel (van Van der Valk) overnachten. Een geweldige ervaring.

Voor nu even een terugblik op de maand Augustus.

Meest gelezen artikelen

Ik merk dat er steeds meer bezoekers mijn website kunnen vinden en geïnspireerd raken door de foto’s die ik maak als wel de blogs die ik schrijft. Superleuk en het motiveert mij alleen maar om door te gaan. Super! Maar wat zijn nu de meest gelezen blogs? Hierbij de top 5.

# 5 Hoi An Vietnam

Hoi An vond ik één van de leukste steden van Vietnam. Een sfeervolle stad, je kunt heerlijk door het autoloze centrum fietsen en er is genoeg te doen. Ik fotografeerde hier naar hartenlust en we verbleven in één van de mooiste accommodaties. Ben jij benieuwd naar onze ervaring in Hoi An, lees dan het artikel ‘Hoi An Vietnam’.

Hoi An Vietnam een uitzicht op de stad vanaf de rivier.

# 4 Normandië met de hond

In Mei van dit jaar bezochten wij Normandië, we zagen hier een hoop, van Saint Mont Michel, tot de invasiestranden. De vele bezienswaardigheden die Normandië rijk is, staan veelal in het teken van de Tweede Wereldoorlog. Dit wist je misschien al, maar wist je ook dat Normandië heel hondvriendelijk is? Gedurende onze roadtrip door Normandië ging onze trouwe viervoeter Dex mee. Ben jij benieuwt welke voorbereidingen je moet treffen om met je hond naar Normandië te gaan? Lees dan mijn artikel ‘Normandië met de hond’.

# 3 Auto huren Cuba

Cuba wordt steeds populairder, niet bij Trump, maar wel bij de rest van de wereld. En dat is niet onterecht. Cuba was één van de gaafste bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Ik genoot van onze rondreis door Cuba. Ik schreef diverse uitgebreide artikelen over Cuba, maar de meest populaire blijft het artikel ‘Auto huren Cuba’. Ga jij ook naar Cuba en wil je een auto huren, ik geef je de tips.

# 2 Mont Saint-Michel

Een geweldige bezienswaardigheid in de buurt van Normandie. Een getijden-eiland met hierop een abdij. Hoe origineel kan het zijn, dit vind je niet overal. Dat het een geliefde plek is, blijkt ook wel dat er veel toeristen afreizen naar Mont Saint-Michel. Toch zijn er enkele trucs om het toerisme te omzeilen. Ben jij benieuwd hoe wij dit hebben gedaan? Lees dan mijn blog ‘Mont Saint-Michel’.

mont saint michel frankrijk

# 1 Top 10 leukste dierentuinen

Hoog zomer, veel gezinnen hebben vakantie en willen genieten van het mooie weer. Hoe kan dit nu beter om met het hele gezin een gezellig dagje naar de dierentuin te gaan. Nederland heeft verschillende dierentuinen, elk met hun eigen charme. Ben jij benieuwt naar mijn dierentuin top 10? Lees dan mijn artikel ‘Top 10 leukste dierentuinen’.

Pinterest

Sinds enkele weken ben ik actiever op Pinterest. Ik haal hier ook informatie en inspiratie uit voor mijn volgende trips, maar daarnaast is het ook de manier om foto’s en verhalen te delen. Volg jij mij al op Pinterest?

Mijn Pint ’19 ultieme reisspellen’ was het populairst de afgelopen weken.

Persoonlijk vlak

Ook op persoonlijk vlak is er een leuk puntje, op 27 augustus ben ik begonnen met mijn opleiding fotografie aan de Fotovakschool. In April deed ik hier assessment voor en nu na ruim 4 maanden was het eindelijk tijd om te beginnen met de opleiding.  De klas is vrij divers, maar het zijn allemaal mensen die dol zijn op fotograferen. Erg leuk dus.

Met vriendinnen bezochten we twee keer een escaperoom, en gelukkig ontsnapten wij ook. Het was de geweldigste escaperoom die ik ooit speelde, namelijk MJ escape in Dordrecht. Dus ben je ooit op zoek naar een goedkope en zeer goede escaperoom ga dan hier naar toe.

In september heb ik ook weer een escaperoom op de planning staan met mijn collega’s. Of we dan ontspannen is maar even de vraag.. we zullen het zien.

Zo dit was mijn update voor de maand augustus, hoe was jou maand?