Oke, ik wil er zeker geen vast ritueel van maken dat ik maandelijks een update geef van mijn wel en wee. Ik heb me voorgenomen om dit te doen, wanneer ik er zin in heb. Dus soms kan dit zorgen voor een maand update, en soms als ik er geen zin in heb gewoon een kwartaal update. Gewoon omdat ik houd van een beetje vrijheid.

April 2019 was een leuke maand en ook op bloggebied niet stil gezeten! Ben jij benieuwd kijk dan samen met mij terug op de maand april.

Dagjes weg

Sinds kort hebben wij een museumjaarkaart en hiermee gingen we ook naar Aviodrome. Een leuk luchtvaartmuseum in Lelystad. Wat hebben we genoten van de dag en wat hadden we toch stralend weer. Heerlijk om samen met Ilse vrij te zijn om een maandag en heerlijk om dan een lang weekend te hebben, om leuke dingen te doen. Zoals een bezoekje aan Aviodrome.

Best gelezen blogs

Google analytics heeft veel voordelen, een van deze voordelen is om te kijken welke blogs nu het meest worden gelezen. Want bloggen is leuk, maar als niemand het leest is het wat zonde van de tijd. Welke artikelen zijn het meest gelezen de afgelopen maand?

1# Rondreis Vietnam 3 weken

deel deze reisroute via pinterest

Vietnam is een populaire bestemming voor backpackers. Vroeger was Thailand heel hot and happening, maar nu is dit Vietnam geworden. Zeker niet zonder reden want Vietnam is gewoon heel leuk. Vergeet vooral dan ook even niet om mijn artikel ‘Rondreis Vietnam 3 weken’ niet te lezen. Ontdek waarom jij naar Vietnam moet!

2# Friends Travel Vietnam

Friends Travel Vietnam

Ik heb een mega gaaf interview mogen doen met een van de eigenaren van een waanzinnig (Nederlands) reisbureau in Vietnam, namelijk Friends Travel Vietnam. Geregeld lag ik in een deuk toen ik de antwoorden op mijn vragen verwerkte. Het was een supertof interview. Maar ook mocht ik samen met Friends Travel Vietnam een leuke excursie verloten. Ben jij benieuwd naar dit artikel, of welke excursie ik mag verloten? Lees dan even het artikel ‘Friends Travel Vietnam’,  en lot mee met een geweldige excursie door Hanoi!

3# Auswitch een bezoek

auswitch birkenau

Een zwaar bezoek, maar ook zeker een interessant bezoek. Oprecht wel een van mijn meest zware stedentrips. Namelijk toen wij naar Krakau gingen en hier Auswitch bezochten. Iets wat mij altijd bij is blijven staan. Ik ben altijd dol op mijn vrijheid, maar na mijn bezoek hier in Auswitch realiseerde ik me dat vrijheid echt is unieks en kostbaars is. Iets waar we trots op moeten zijn en wat we moeten koesteren. En zeker niet vanzelfsprekend. Lees mijn indrukwekkende bezoek aan Auswitch.

4# Top 10 leukste dierentuinen Nederland

top 10 dierentuinen nederland

Een bezoek aan de dierentuin blijft een unieke ervaring. Ik vind het altijd heerlijk om een dag weg te zijn er even tussen uit. Uiteraard gaat de camera mee! En waar kun je nu leuker fotograferen dan in de dierentuin? Zoek jij nog een uitje voor de mei vakantie, of wil je gewoon een leuke dag naar de dierentuin? Lees dan even mijn top 10 leukste dierentuinen in Nederland.

5# Berlijn 9 bezienswaardigheden

Brandenburger toren berlijn bezienswaardigheden

Oke, het is er eentje uit de oude doos, althans de blog is recent, maar de beleving van een tijd terug. Mijn bezoek aan Berlijn. Echter Berlijn is voor mij een van de meest geweldige stedentrips geweest! Ben jij benieuwd naar mijn top 9 bezienswaardigheden in Berlijn? Lees dan het artikel!

Assessment fotovakschool Rotterdam

Afgelopen maand had ik ook een intake bij de fotovakschool te Rotterdam… en tadamtadam… ik mag beginnen met de opleiding! Heerlijk om je passie uit te breiden en serieuzere vormen te geven. Want ow ow ow, wat ben ik dol op fotograferen. Na de geweldige assesment zijn Ilse en ik even naar ons favo tentje geweest in Ridderkerk, Bravoure. Waar we heerlijk hebben gegeten!

Kortom het was een geweldige maand, de maand Mei ziet er net zo leuk uit! We gaan naar Normandie inclusief hond en gaan ook naar de fotofair. Daarbij komend is onze nieuwe tuin bijna zo goed als klaar en mag mijn lieve moeder weer een jaar optellen bij haar leeftijd! Kortom laat de maand Mei maar komen…..