In oktober mochten we weer op vakantie gaan, naar Bosnië dit keer. Een wervelende tocht volgde door dit prachtige land. Ook had ik nog enkele leuke projecten op het gebied van fotografie. De opleiding aan de fotovakschool bevalt me erg goed! Ben jij benieuwd hoe mijn maand oktober er uit zag? Blik dan met mij terug op deze maand.

Meest gelezen artikelen

In oktober had ik iets meer bezoekers dan in september. Een verschil van 200 bezoekers, maar toch een verschil. De volgende artikelen werden het meest gelezen.

#5 Boedapest bezienswaardigheden

Ben jij op zoek naar een leuke city bestemming, heb je dan weleens nagedacht over Boedapest? Een stad die veel cultuur biedt en die niet al te duur is. Kortom een ideale bestemming voor een weekend weg. In mijn blog over Boedapest omschrijf ik alle bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben. Lees mijn blog ‘Boedapest bezienswaardigheden’.

#4 Badhuizen Boedapest

Ben je in Boedapest dan moet je zeker naar de Badhuizen. Hier staat Boedapest bekend om. Er zijn echter veel badhuizen en wellicht vind je het lastig om te kiezen, geen nood, in dit artikel som ik alle badhuizen in Boedapest voor je op en in een handig overzicht kun jij kiezen naar welk badhuis je wilt. Lees mijn blog ‘Badhuizen Boedapest‘.

boedapest bezienswaardigheden

#3 Auto huren Cuba

Ruim jaar geleden bezochten wij dit land, Cuba. We twijfelde er destijds erg aan om of zelf Cuba te ontdekken met een huurauto of toch Cuba te ontdekken met een groepsreis. Uiteindelijk kozen wij voor het laatste. Toch heb ik mij goed verdiept over het huren van een auto op Cuba en schreef ik een uitgebreid artikel hierover. Ben jij benieuwd waar je op moet letten als je een auto huurt op Cuba, lees dan mijn blog ‘Auto huren Cuba’.

dashboard oude rode auto cuba

#2 Vilnius

In mijn maand update komt deze geweldige stad wel vaker tevoorschijn. Ook deze maand staat de prachtige stad Vilnius in mijn top 5. Enkele jaren geleden bezocht ik deze stad en ik verbaasde me over het feit dat het nog niet plat gelopen is door het toerisme. Ben jij benieuwd naar deze stad? Lees dan mijn blog ‘Vilnius.’

# 1 Solo reizen alleen op vakantie

Ik ben erg gelukkig met het feit dat ik nu een reismaatje heb waar ik de wereld mee kan ontdekken. Dit was echter niet altijd het geval en ik ben vaak solo op vakantie gegaan. Een ervaring op zich, maar het heeft ook zo zijn voor- en nadelen. Hier lees je mijn artikel over solo reizen, ontdek mijn tips en ga het avontuur zelf aan.

Persoonlijk vlak

Eind september begin oktober bezochten we tevens de Hoge Veluwe en zagen we bronzende herten. Dit klinkt misschien suf, maar zo suf is het niet.  Ook gingen we naar Bosnië, een wervelende tocht dit begon in Tuzla en via Sarajevo bezochten we Mostar en omringende bezienswaardigheden en genoten we van de cultuur en natuur.

Ik krijg steeds meer ‘flow’ tijdens mijn opleiding tot vakfotograaf en ook leer ik mijn klasgenoten steeds beter kennen. Sommige opdrachten zijn niet altijd even makkelijk en de ene opdracht is leuker dan de ander. Maar ik kom in mijn ritme en heb het erg naar mijn zin.

wizz air tuzla manon en ilse