Inmiddels zijn we al weer over de helft van het jaar, we zijn alweer in de maand juli beland. Wat hebben we weer een hoop meegemaakt de afgelopen weken. Qua temperatuur vond ik juli een vreselijke maand, van 25 graden ging het naar 40 graden en thuis was het op zijn warmst 30 graden. Ik bedoel 30 graden! Hoe dit er uit zag? Thuis zat ik op de bank naar mijn tv-scherm te staren, op zoek naar een Netflix film. Ventilator aan en gedachten op nul. Ik kwam serieus niet verder dan de ventilator. Ik ben oprecht niet gebouwd voor deze hitte. Het gekke is dat ik in het buitenland weinig last hebt van de hitte. Zo bezochten wij Indonesië en Vietnam, ook warme landen waar de temperatuur ook ruim over de 30 graden gaat.

Maar genoeg geklaag over de temperatuur. Ik wil graag met je terug blikken naar mijn update over de maand juli 2019? Lees je mee?

Meest gelezen artikelen

Altijd leuk om te merken dat je blogs worden gelezen. Uiteraard vind ik het leuk om blogs te schrijven, maar waar zou ik zijn als er niemand is die mijn blog leest. Nergens toch? Dus aan alle trouwe lezers weer een grote dank! Uiteraard zijn er blogs die favoriet waren in de maand juli en sommige blogs die minder vaak worden gelezen. Lees verder want ook voor de maand juli in het jaar 2019 heb ik een update… een heuse top 5!

# 5 Top 10 leukste dierentuinen

Op nummer 5 staat de blog ‘top 10 leukste dierentuinen’. Een bezoekje aan de dierentuin vind ik nog steeds één van de leukste dagjes weg. De afgelopen jaren hebben Ilse en ik al vele dierentuinen gezien. Uit deze dierentuinen hebben wij een heuse top 10 gemaakt. Want wat dacht je van de een leuke dierentuin in Brabant echt gericht op kinderen (dierentuin Nuenen). Of een dierentuin die er alles aan doet zodat je de dierentuin echt beleefd, genaamd Pairi Daiza in België? Neem een kijkje naar mijn blog en laat je inspireren. Zeker met de zomervakantie voor de boeg, dan wil jij toch ook een leuk dagje weg. Ik realiseer mij zeker dat een dagje naar de dierentuin erg duur kan zijn, daarom heb ik ook een blog geschreven zodat jij goedkoop naar de dierentuin kan! Lees mijn blog ‘goedkoop dagje naar de dierentuin’.

Dierentuin top 10 nederland update juli 2019

# 4 Vilnius

Een onbekende stad, die nog niet plat is gelopen door de massa toerisme. Maar te leuks is om niet te bezoeken! Niet te toeristisch of te duur, wat wil je nog meer? Vilnius heeft sfeer, het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Vilnius is intiem en gemoedelijk. Wij bezochten enkele jaren geleden deze stad. Op het internet kun je weinig uitgebreide blogs vinden over Vilnius, weinig reisbloggers hebben deze stad ooit bezocht. Ik een uitgebreide blog geschreven over Vilnius, met niet alleen onze ervaring, maar ook met tips over de beste restaurants en hotels. Maak je stedentrip naar Vilnius een tot onvergetelijk avontuur!

Vilnius steden trip update juli 2019

# 3 Normandië met de hond

Normandië bezochten wij in mei, alweer 2 maanden geleden. Jeetje wat gaat de tijd hard.Tijdens onze roadtrip door Normandië ging onze trouwe viervoeter Dex ook mee. Een beleving op zich, want je moet zorgen voor een goede voorbereiding. Deze voorbereiding begint al bij het boeken van een hondvriendelijk huisje, tot het aanschaffen van hondenspullen en alle nodige inentingen en ga zo maar door. Ook vroegen wij ons af of het mogelijk was om Dex naar alle bezienswaardigheden mee te nemen. Dit zorgde ook wat een goed research. Wil jij ook met de hond naar Normandië en wil je ook verblijven in een hond vriendelijk huisje? Lees dan mijn blog ‘

Normandië met de hond update juli 2019

# 2 Auto huren Cuba

Dat Cuba steeds populairder wordt is ongetwijfeld zo. Ik merk dit ook zeker aan mijn blog ‘auto huren Cuba’. Want dat je naar Cuba moet staat wat mij betreft vast. Het huren van een auto is dan een ultieme kans om Cuba te verkennen. In dit blog schrijf ik alle ins – en outs over het huren van een auto in Cuba. Want er zitten enkele haken en ogen aan, zorg ervoor dat je deze van te voren weet. Ook geef ik in dit artikel aan waar je goedkoop een auto kunt huren in Cuba en uiteraard met de beste service. Ik zou zeggen lees mijn artikel en ontdekt al het moois van Cuba met de auto!

dashboard dodge oldtimer blauw update juli 2019

# 1 Friends Travel Vietnam

In juli had ik wederom in samenwerking met Friends Travel Vietnam een win actie georganiseerd. Deze keer mocht de gelukkige met 2 personen gebruik maken van de fiets tour door Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt en zal deze terzine tijd zijn prijs in ontvangst nemen. In mijn artikel over Friends Travel Vietnam interview ik Sidney de eigenaar van FTV, maar ook vertel ik je wat FTV uniek maakt en waarom jij juist van hun diensten gebruik wilt maken!

Friends travel vietnam

Artikelen die nog een beetje aandacht behoeven

Naast geweldig gelezen artikelen zijn er uiteraard genoeg artikelen die nog wat aandacht behoeven. De artikelen die minder goed gelezen worden. Enkele artikelen die wat mij betreft wat meer in het licht mogen staan, is onder andere mijn artikel over de diverse badhuizen in Boedapest. Want Boedapest heeft een heuse badhuis cultuur. Lees er alles over, welke badhuizen heeft Boedapest en welk badhuis past het beste bij jou. Lees het in mijn blog: ‘ Badhuis Boedapest’.

Badhuis boedapest

Persoonlijk vlak

De maand juli stond in het teken van de tuin die af. En wat is een betere manier dan je tuin inwijden met diverse BBQ’es. Ik ben dol op vlees en wanneer kan je dat beter consumeren dan tijdens een BBQ. Uiteraard in de gezelschap van vrienden en familie. Ook de hitte stond centraal in juli. Ik was erg blij dat de temperatuur op mijn werk prima te doen was, niet te overdreven warm. Thuis was het echter andere koek. Ilse en ik hebben onze eerste vakantie week nog thuis gezeten, maar veel verder dan gapen naar Netflix en in de wind van de ventilator zitten kwamen we niet. We hebben ons verbaasd over de hitte record. Want was het bijna niet net zo warm als tijdens onze trip door Dubai???!!

In juli gingen we ook enkele dagen naar Van der Valk Cantharel, gelegen in de buurt van de Veluw. We hadden hier een heerlijke comfort kamer, 2 nachten met 2 keer een diner en ontbijt. We vonden ons verblijf zo geweldig dat wij dit mijn ouders kado gaven voor de komende verjaardagen en kerst ;).

Tijdens onze vakantie fotografeerde ik ook de Posbank, helaas ruim na zonsopkomst. We lazen diverse berichten dat mensen bekeuringen kregen omdat ze voor zonsopkomst de Posbank fotografeerde. Heel eerlijk, we durfden het niet aan om toch voor zonsopkomst op de Posbank aanwezig te zijn. We kregen al rare illusies over zwijnen die ons besnuffelde of een boswachter die ons opmerkte tijdens de heide. We vonden het ook niet zo erg, want voor dag en dauw op… is ook gedurende je vakantie niet ideaal. Reden te meer om nog een keer de Postbank te fotograferen alleen dan met zonsopkomst en wanneer de zonsopkomst wat later is.

Een andere ideale manier om de Posbank te ontdekken is met een elektrische scooter. Wij huurde een elektrische scooter en bezochten het Nationale park de Veluwse zoom. Als afsluiting van onze weekend weg bezochten we ook het spoorwegmuseum. Een indrukwekkende belevingsgerichte museum in Utrecht.

Uiteraard volgen en nog enkele blogs over deze onderwerpen…… stay tuned.

Zo nu heb je een update over mijn maand juli 2019. Hoe was jouw juli maand?