Na nog een paar heerlijke dagen te hebben gehad in september is de zomer inmiddels wel tot zijn eind gekomen. Mijn zomerkleding wordt langzaam aan weer wat achter in de kast gelegd en mijn eerste stoofpotje voor 2019 wordt aan het einde van de dag een feit. Mijn Slowcooker staat heerlijk te pruttelen.

Tijd om even met een kopje thee terug te blikken op de maand september want ook in september heb ik niet stil gezeten. Kijk jij met mij mee terug?

Meest gelezen artikelen

Ook in september wisten veel mensen mijn website te vinden. Altijd leuk om te zien, geeft toch profijt van je werk. Ben jij benieuwd naar de meest gelezen artikelen in september?

# 5 Mont Saint Michel

In mei van dit jaar verbleven wij enkele dagen in Normandië. Een geweldige provincie van Frankrijk, waar we veel hebben gezien. Vanaf ons verblijf adres zijn we ook naar Mont Saint Michel gereden. Een getijden eiland met hierop een oude abdij. Geweldig om te bezichtigen. In mijn blog geef ik je diverse tips om het massa toerisme te omzeilen en om goed voorbereid een dag trip (of langer) te maken naar dit getijden eiland. Lees hier het artikel ‘ Mont Saint Michel’.

mont saint michel

# 4 Werk aan de muur ervaring

De (trouwere) volgers van mijn blogs weten inmiddels dat ik dol ben op fotograferen. Maar wat is nu leuker dan een foto van jezelf aan je muur te hangen. Of aan de muur van een ander want dat behoort ook tot de mogelijkheden van de diensten van ‘werk aan de muur’. In mijn blog interview ik één van de oprichters. Ook vertel ik je in het blog wat je hebt aan werk aan de muur voor de consument en de fotograaf. Lees snel mijn artikel ‘werk aan de muur’.

# 3 Vilnius

Inmiddels is dit blog gestegen in de zoekresultaten van Google. En niet geheel onterecht. Vilnius is een geweldige stad om te bezoeken en in mijn artikel geef ik jou de tips om zeker deze stad aan te doen. Want zo toeristisch is Vilnius zeker niet, dus goede tips vind je niet overal. Gelukkig wel in dit artikel ‘ Vilnius’.

vilnius litouwen

# 2 Auto huren Cuba

Het is al bijna weer 1 jaar geleden dat wij een groepsreis maakten naar Cuba. Ik vond dit oprecht een zeer leuke bestemming. Een veelgebruikte manier om Cuba te ontdekken is door zelf een auto te huren. Hier zitten wel wat kleine haakjes en ogen aan, maar het is goed te doen. Tenminste als je de juiste tips weet. Deze tips geef ik je in mijn blog ‘Auto huren Cuba’.

# 1 Top 10 leukste dierentuinen Nederland

Nederland houdt van dierentuinen. Ik ben hierop geen uitzondering. De afgelopen jaren bezochten Ilse en ik vele dierentuinen. Ik schreef ze allemaal op in deze top 10. Ga jij binnenkort naar de dierentuin? Weet je niet zo goed welke? Lees dan mijn ‘top 10 leukste dierentuinen Nederland’.

Pinterest

Mijn pins op Pinterest worden steeds meer gevonden en gerepind. Inmiddels heb ik de style van mijn pins wat aangepast. De populairste pin van de afgelopen tijd was ‘Bezienswaardigheden Rotterdam’. Volg jij mij al op Pinterest? Ik zou het leuk vinden indien je dit doet.

rotterdam bezienswaardigheden

Persoonlijk vlak

Inmiddels heb ik al enkele lesdagen gevolgd aan de fotovakschool in Rotterdam. Ik raak steeds meer in het ritme van opdrachten fotograferen en ‘huiswerk’ maken. De klas is inspirerend en vrij divers. Ook brengt de opleiding mij op plekken waar ik zelf nooit zo snel aan had gedacht. Zo bezocht ik onder andere de Glasblazerij in Leerdam.

glasblazerij leerdam

Wat heb ik verder in september gedaan? We bezochten nog mijn ouders die enkele dagen in Beekbergen verbleven, ik liep de Airborne wandeltocht en we bekeken de burlende herten op de Veluwe. Ook maakte ik mijn reisplannen naar Bosnië wat in oktober op de planning staat concreter.

Dit was mijn update over de maand september. Hoe was jouw maand?