Populairste artikelen van 2019 - Reisblog van Manon Ruitenberg Fotografie Manon Ruitenberg ...
4

Populairste artikelen van 2019

Ik vind het heerlijk om blogs te schrijven, om mijn inspiratie van het reizen en fotograferen te delen. Dankzij jullie zijn dit de populairste berichten van 2019:

# 10 Ameland weekend weg

Ameland het geliefde eiland van Ilse. In 2018 verbleven wij twee weken op dit prachtige eiland. Naar aanleiding van deze vakantie schreef ik een blog vol met tips over de leukste bezienswaardigheden, restaurants, accommodaties en meer.

Lees mijn blog over Ameland.

Oerd Ameland zonsopkomst6

# 9 Riga Letland

Eén van de hoofdsteden van de Baltische staten: Riga. Een verassende stedentrip die je zeker een keer wilt aandoen. Nog niet overlopen door het massa toerisme en relatief goedkoop. Wist je dat je tevens een gratis ‘Riga reisgids’ kunt downloaden!

Leer meer over Riga Letland.

Riga Letland fotograferen reisblog van Manon Ruitenberg Fotografie

#8 Auschwitz een bezoek

Enkele jaren geleden bracht ik een bezoek aan Auschwitz, tot op de dag van vandaag maakt dit nog grote indruk op mei. Het is niet voor niks de meest gelezen blog. Veel bezoekers willen toch een bezoek brengen aan Auschwitz.

Meer lezen over een bezoek aan Auschwitz, lees dat hier.

auswitch birkenau

# 7 Ouwehands dierenpark Rhenen

Ook in 2019 behoort een bezoek aan de dierentuin tot de leukste uitjes. Ouwehands dierenpark in Rhenen, waar je oog in oog kunt staan met een Pandabeer.

Leer hier mijn blog over Ouwehands dierenpark in Rhenen

# 6 Wildlands Emmen

Nog steeds niet failliet, gelukkig maar. Een bezoek aan deze dierentuin is uniek. Houdt er wel rekening mee dat het geen ‘traditionele’ dierentuin is. Echter zeker een bezoek waard. In mijn blog schreef ik dit tips en hoe je aan een goedkoop kaartje kunt komen.


Klik hier en lees mijn blog over Wildlands Emmen.

blank

# 5 Werk aan de muur ervaringen

Wat moet je doen met al je mooie foto’s? Je kunt ze onder andere als fotograaf verkopen via de website ‘Werk aan de Muur’. In mijn blog bespreek ik mijn ervaringen met het kopen en verkopen via de website. Ook interview ik één van de oprichters van ‘Werk aan de Muur’. Kortom genoeg te lezen.

Lees hier mijn blog ‘Werk aan de Muur’.

# 4 Auto huren Cuba

Cuba behoort tot één van de populairste bestemmingen, ook in 2019 bezochten een hoop lezers Cuba. Een vaak gebruikte manier om Cuba te ontdekken, is door gebruik te maken van een huurauto. In mijn blog lees je alles over het huren van een auto. Waar je op moet letten, welk rijbewijs je nodig hebt en waar je tankt.

Benieuwd naar alle ins- en outs, lees dan mijn blog ‘ Auto huren Cuba’.

blank

# 3 Top 10 leukste dierentuinen

De afgelopen jaren bezochten wij in het binnen- en buitenland diverse dierentuinen. We somde onze favoriete dierentuinen op in deze top 10. Ben jij benieuwd welke dierentuin wij leuk vonden en waar je echt heen moet?

Lees dan mijn top 10 leukste dierentuinen

# 2 Albelli Review

Laat je waardevolle foto’s afdrukken in een fotoalbum, van bijvoorbeeld Albelli. Ik schreef eerder een blog over mijn ervaring met Albelli? In 2019 was dit één van de meest gelezen blogs.

Benieuwd naar mijn review over Albelli?  Lees het hier.

# 1 Vilnius

Een stad uit duizenden, een stad waar ik nog vaak aan terug denk: Vilnius. Vilnius is de hoofdstad van Litouwen, nog niet ontdekt door het massa toerisme, relatief goedkoop en superleuk.  Een kleine overzichtelijke stad, maar toch genoeg bezienswaardigheden om te ontdekken.

Lees mijn blog over Vilnius en download gratis mijn reisgids.

Zo dit waren de 10 blogs die het meest gelezen zijn in 2019. Dankzij jou kreeg ik meer bezoekers op mijn website. Ik hoop je in 2020 weer te mogen verwelkomen, uiteraard heb ik dan nog meer nieuwe blogs voor je. Fijne jaarwisseling!

blank

Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Ik ben een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Zowel in binnen als buitenland. Ik reis er op los en het liefste met Ilse. Eén van de dingen die mee gaat op vakantie is mijn camera. Ik houd je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips. Op de planning voor 2020: Sri Lanka & Wenen en nog een nader te bepalen stedentrip. En uiteraard diverse dagjes weg.

 • blank Linda says:

  Altijd leuk om een overzicht te zien met de best gelezen blogs. Leuk dat er ook vrij veel Nederland in voor komt, in Nederland hebben wij ook zoveel mooie plekken 🙂

 • blank Jenny says:

  Leuk overzicht!

  Ik vond het fijn je blog over Vilnius terug te lezen. Ik ben dol op de Baltische Staten, maar aan Vilnius heb ik niet echt mooie herinneringen. Deels door de regen, deels voor strubbelingen met mijn reisgenoot.

 • Op mijn tekst en foto's berust copyright

  >
  Tweet
  Pin
  Share