Jeetje wat gaat de tijd hard, inmiddels is het alweer bijna 4 weken geleden dat wij Normandië bezochten. Is de tuin in grote lijnen helemaal af en kreeg de website weer de nodige bezoekers. Ben jij benieuwd hoe mijn maand juni eruit zag? Lees dan even mijn blog.

Vakantie Normandië

Oke, deze maand zijn we (helaas) niet op vakantie geweest, maar heb ik wel alle foto’s bewerkt en blogs over Normandië geschreven. Zo beleefde ik in juni nog een beetje mijn vakantie in mei. Handig toch! Ik kijk met veel plezier terug naar deze vakantie. Ben jij benieuwd wat Normandië nu zo leuk maakt en naar onze avonturen in deze Franse streek? Lees dan even de volgende blogs:

Dagjes weg

nationaal militair museum

Ilse en ik zijn inmiddels enige maanden in het bezit van de museumjaarkaart. Ook deze maand bezochten wij een museum, namelijk het Nationaal Militair Museum een leuk uitje als je geïnteresseerd bent in de krijgsmacht en geschiedenis. Normaliter kost dit museum je 15 euro per kaartje, maar met de museumjaarkaart is de entree gratis. Ideaal toch!

Best gelezen blogs

Ook in juni heeft mijn computer over uren gedraaid. Heerlijk in het zonnetje buiten zitten, terwijl ik aan het bloggen was. Wat is het toch fijn dat de temperaturen weer wat stijgen.

Welke blogs zijn nu in juni het meest gelezen?

#1 Auswitch

auswitch birkenau

Een populaire blog, wat naar mijn idee komt omdat het topic erg aanspreekt maar ook dat de blog voorzien is van goede informatie. Ik vind het altijd belangrijk om de lezers van mijn blogs te voorzien van bruikbare info. Niet dat je ergens bent geweest en dat je denkt, had ik maar geweten dat…. Lees mijn blog over Auswitch.

#2 Hue Vietnam

Een vakantiebestemming die het steeds meer wint aan populariteit, Vietnam. Vroeger was Thailand het whalhalla van de backpacker, maar nu is buurland Vietnam aan de buurt. Naar mijn idee zeker niet zonder reden. Grappig is dat Hue, een voormalig keizerlijke stad in Vietnam door menig backpacker wordt overgeslagen. Naar mijn idee niet helemaal terecht. Wil jij (net als vele andere) weten waarom je wel naar Hue moet. Vergeet dan niet om mijn blog over Hue te lezen.

#3 Rondreis Vietnam 3 weken

Vietnam is een lang gestrekt land, waarbij je niet binnen een aantal uur van het ene naar het andere puntje reist. Een goede voorbereiding is het halve werk. Er zijn tal van reisroutes over Vietnam gevonden. Dit is echter mijn favoriete route, die ook wij aflegden, en in het artikel vertel ik je waarom. Leuk detail is dat ik in juni ook een gratis reisgids ‘Vietnam rondreis in 3 weken heb gemaakt’. Hierdoor heb je een overzicht van de route altijd bij je. Wil jij meer lezen ga dan naar ‘Rondreis Vietnam 3 weken’.

#4 Werk aan de muur

Fotograferen is een van de dingen die ik altijd erg graag doe. Nog leuker is het om je foto aan de muur te hangen, of dat iemand anders jouw foto koopt om aan hun eigen muur te hangen. Werk aan de muur is dan een geweldig concept welke steeds meer wordt gebruikt door fotograferen en door mensen die graag foto’s of andere vormen van kunst aan de muur willen hangen. Ook een werk aan de muur, lees het artikel.

#5 Mont Saint-Michel

Wist je dat dit getijden eiland een van de best bezochte bezienswaardigheden is in Normandië, na Parijs? Dit is zeker niet zonder reden! Wil jij weten waarom Mont Saint-Michel een favoriete bestemming in Normandië is, lees dan mijn artikel over Mont Saint-Michel. Tevens lees je in dit artikel ook hoe je de drukte (want het kan er heel erg druk zijn) enigszins kan omzeilen.

Welke artikelen mogen iets meer shinen

Er zijn ook enkele artikelen die wat meer in de spotlights mogen staan. Zo is mijn uitgebreide blog over Santiago de Cuba en het fotograferen van het Noorderlicht de afgelopen maand minder gelezen. Komt dit door het weer wie zal het zeggen?

Persoonlijk vlak

Inmiddels is de tuin helemaal af, en zijn we op zoek naar planten die erin passen. Nog best lastig, want we weten nog niet helemaal wat er in de voortuin of de achtertuin komt te staan. Nog even verdiepen en gluren in de tuinen van de buren.

Inmiddels zijn onze vakanties in oktober goed gekeurd en willen we een roadtrip plannen door Bosnië. Ik heb globaal al een route in mijn hoofd, landen op Tazlu, dan door naar Sarajevo en Mostar.

Ga jij binnenkort op vakantie of kijk je inmiddels al uit naar je vakantie in het najaar?